TRENDING
  • 14:15 » UN RIVAL NU E UN INAMIC!
  • 11:52 » DULAPUL GOL
  • 22:08 » Visul american pentru românii din SUA: „Zile de muncă de 12-16 ore ca să ai un viitor mai bun”
  • 22:07 » Cod rutier 2023: Ce amendă riscă șoferii care nu au cauciucuri de iarnă
  • 22:06 » De ce trebuie să ții cont când cumperi o mașină nouă. Cum salvezi și timp, și bani
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Să vă spun sincer eu nu am auzit până astăzi de acest serviciu de streaming video, dar iată că ţara noastră este pe lista celor unde Hayu este disponibil în mod oficial.

Hayu este un serviciu de video-on-demand (SVOD) ce aparţine de NBCUniversal International şi oferă conţinut reality tv. Vorbim de peste 300 de emisiuni şi peste 9000 de episode de conţinut reality tv premium, unul care conţine toate sezoanele ale unor francize populare în Statele Unite ale Americii precum The Real Housewives, Below Deck și Million Dollar Listing, precum și toate sezoanele și spin-off-urile Keeping Up With the Kardashians.

La nivel de categorie vorbim de emisiuni din zone precum Home and Design, Dating, Cooking, True Crime și Fashion, iar la nivel de disponibilitate, toate episoadele noi vor fi disponibile pe platformă în acelaşi timp cu lansarea lor din Statele Unite ale Americii.

Suntem încântați să lansăm Hayu – destinația iubitorilor de emisiuni de tip reality cu renume internațional – în România și în alte 15 teritorii din Europa Centrală și de Est, unde dorim să colaborăm cu platforme și companii de telecomunicații pentru a furniza conținut publicului lor tânăr feminin.Acest moment al extinderii serviciului în peste 40 de teritorii din întreaga lume reprezintă o etapă importantă în atingerea obiectivului nostru de a oferi cel mai bun conținut reality tv cât mai multor fani ai genului.” a declarat Hendrik McDermott, MD, Direct-to-Consumer, Global, NBCUniversal.

Preţurile abonamentelor Hayu sunt următoarele:

  • 4.99 euro / lună;
  • 23.99 euro pe 6 luni;
  • 43.99 euro pe 12 luni.

Cei interesaţi să testeze Hayu primesc o perioadă gratuită de şapte zile.

sursă:gadget.ro

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide