TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Berbec

Cineva tânăr îți face curte zilele astea. Dacă este genul tău și ești singur, nu ar strica să-ți încerci șansa de a fi împreună.

 

Taur

E o cheltuială astăzi pentru că vine cineva în vizită și ai nevoie să pregătești ceva delicios la masă. Se anunță o atmosferă frumoasă.

 

Gemeni

Începe să se așeze viața sentimentală și e posibil să te bucuri de un nou început. Poate apărea cineva care te poate face fericit.

 

Rac

Te ocupi de casă, să mai repari una-alta prin locuință. Astrele anunță că e posibil să cumperi și ceva aparatură de uz casnic.

 

Leu

Sunt șanse mari să primești mai mulți bani de acum înainte, poate ai parte de o mărire de salariu sau ajungi să lucrezi în particular.

 

Fecioară

Negociezi un contract care are șanse mari să fie de bun augur. Este o zi în care te înțelegi cu angajatorii și vine și un venit consistent.

 

Balanță

E cazul să ai în vedere o colaborare sau să faci un curs într-un domeniu nou. Lucrurile se pot schimba radical perioada aceasta.

 

Scorpion

Ți-ai cam neglijat sănătatea, lucru care nu este deloc bine. Poți remedia totul dacă mergi la un consult, să vezi cum stai până la urmă.

 

Săgetător

Ai putea avea un loc de muncă mai bun dacă crezi că poți fi mai flexibil. Trebuie să știi că o să dai peste tot de fel și fel de oameni.

 

Capricorn

Munca îți este apreciată, în sfârșit. Poate primești bani sau ai de gândi să te înscrii în cursa pentru promovare la serviciu.

 

Vărsător

Poate afli data unui examen sau când ai fost programat la un interviu. Încep emoțiile, dar astrele te asigură că o să iasă bine.

 

Pești

E momentul să regândești politica monetară a familiei ca să ajungă banii pentru rate, dar și pentru o escapadă turistică în weekend.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide