TRENDING
  • 21:28 » Ciolacu le-a spus șefilor OMV că nu discută legea offshore atât timp cât Austria se opune României în Schengen
  • 21:56 » Furie în rândul militarilor ucraineni din prima linie, după ce liderii armatei au anunțat din greșeală eliberarea unui sat lângă Bahmut
  • 21:49 » Proiect de lege: Închisoare de până la 25 de ani pentru producerea, vânzarea, transportul, deţinerea de droguri de mare risc
  • 21:44 » Bărbat reţinut după ce a furat 70.000 de lei dintr-un autoturism. A intrat în mașină după ce a copiat semnalul închiderii centralizate
  • 21:39 » Șoferul care a omorât o familie de spanioli în Sibiu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare și plata unor daune de 850.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

 RAC

Poate semnaţi un contract, poate fi şi o colaborare şi să vă implicaţi serios în activitatea respectivă. Poate fi o zi bănoasă pentru voi şi să aveţi cu ce să achitaţi cheltuielile lunare, rate, facturi şi alte neprevăzute şi o să puneţi deoparte şi pentru concediu.

 

 LEU

E posibil să luaţi o sumă de bani, poate ceva mai mult decât vă aşteptaţi şi să vă pregătiţi de concediu – e animaţie la voi. Solicitări din toate direcţiile şi o să faceţi față tuturor provocărilor că aveţi energia şi disponibilitatea cu care să răspundeţi cerinţelor.

 

 FECIOARĂ

O atenţionare în sfera sănătăţii şi dacă nu vă faceţi programare la medic se vor acutiza, în cazul unora, nişte simptome. O regrupare – în jurul unui lider ca să luaţi cu asalt un obiectiv important şi să mai faceţi progrese pe linie profesională, că aveţi multe de spus şi de arătat.

 

BALANŢĂ

Prietenii vă cer ajutorul şi o să strângeţi rândurile să lucraţi ceva care să v-aducă satisfacţii şi morale şi materiale. Munca o să fie apreciată şi răsplătită cu sume corespunzătoare efortului şi o să vă plasaţi mai sus, pe scara valorilor, , din sfera profesională.

 

 SCORPION

O să faceţi o rezervare pentru vacanţă şi pregătiţi şi banii de cazare şi-i strângeţi şi pe cei de buzunar, pentru distracţie. Poate daţi de un proiect care să vă pună în legătură cu o firmă străină şi să fie un câştig financiar, plus posibilitatea de a mai face o deplasare într-acolo.

 

 SĂGETĂTOR

Aţi putea pleca pentru câteva zile, măcar, dacă nu într-un concediu în toată regula şi să vă refaceţi tonusul de zile mari. O să puteţi legaliza un act, să încheiaţi cu brio cursurile unei şcoli, să căpătaţi un stătut şi să vă lansaţi cu proiecte de anvergură, pe piaţă.

 

CAPRICORN

Vi se propun nişte colaborări şi numai dacă aţi avea nevoie de bani aţi accepta, că nu staţi prea bine cu timpul. Se poate să vă implicaţi într-un proiect care să vă ofere un bun suport pentru o relansare şi să câştigaţi mai mulţi bani decât pân-acum.

 

VĂRSĂTOR

O s-aveţi un răspuns fără echivoc, din partea fiinţei iubite şi o să realizaţi în ce direcţie se-ndreaptă cuplul vostru. Poate-abia acum o să picaţi la o-nvoială cu nişte parteneri de afaceri, c-aţi avut pretenţii mari şi voi şi ceilalţi şi o să vă reglaţi din punct de vedere financiar.

 

 

PEŞTI

Vi se propune ceva nou la serviciu şi în care să vă puneţi şi amprenta personală şi să vă şi faceţi remarcaţi. O relaţie sentimentală aflată la-nceput de drum începe să prindă culoare şi o să devină şi mai stabilă încetul cu încetul şi se poate să vă căsătoriţi.

 

 

 BERBEC

O să vă asociaţi cu câţiva cunoscuţi să lansaţi la apă un proiect personal că să vă sporiţi notorietatea şi veniturile. Poate angajaţi o firmă să vă repare sau să instaleze ceva acasă, ori să facă o curăţenie generală că n-aveţi timp şi va place să fie totul – lună!

 

 

TAUR

O să faceţi rost de bani şi v-alegeţi o destinaţie de vacanţă şi o să vă oferiţi o porţie generoasă de respiro după-atâta muncă. O să le-ntindeți o mână de ajutor copiilor, nepoţilor, poate vă duceţi cu ei în parc, la ştrand, la grădina zoologică, la muzee, să practice un sport.

 

 

 GEMENI

O să vă daţi întâlnire cu nişte colegi, coechipieri de afaceri să lucraţi ceva care să vă ofere un prilej de a vă exprima un talent. Se vine cu oferte de muncă şi dacă mai aveţi 2, 3 ore libere poate vă-ncumetați, c-or să vă trebuiască bani în vacanţă, şi în general, pentru diverse.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide