TRENDING
  • 18:27 » Cinci zile de sărbătoare pentru dâmbovițeni! Încep Zilele Județului Dâmbovița! Ce activități și evenimente sunt programate, astăzi, 31 mai
  • 18:27 » Bărbat cercetat de polițiști după ce a comercializat vopsea contrafăcută, sub brandul unui producător din Târgoviște
  • 18:26 » Nereguli grave în mai multe depozite de fructe și legume din județul Dâmbovița! Inspectorii ANSVSA au dat amenzi drastice
  • 18:25 » Pericol public! Taximetrist din Dâmbovița, prins beat și fără centură de siguranță în trafic
  • 18:25 » Un copil de 12 ani a murit după ce a fost lovit de o betonieră, în localitatea Ștefan cel Mare din Vaslui
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Horoscop 13 mai 2023 Berbec

Nativii Berbec sunt sfătuiți să se bucure mai mult de viață. O ieșire cu prietenii vă poate ajuta să vă relaxați.

Horoscop 13 mai 2023 Taur

Astăzi, Taurii dau dovadă de multă înțelepciune și răbdare. Ar fi bine să vă folosiți de această zi pentru a discuta subiecte mai delicate în relația de cuplu.

Horoscop 13 mai 2023 Gemeni

Posibile prietenii de durată se vor lega azi pentru Gemeni. Planul social merge excelent, iar oamenilor le face plăcere să fie în preajma voastră, așa că profitați de toată atenția celor din jur, spun astrele.

Horoscop 13 mai 2023 Rac

Cel mai bine ar fi ca Racii să nu intre în conflicte. Tensiunile pot crea discuții serioase, așa că lăsați apele să se liniștească de la sine.

Horoscop 13 mai 2023 Leu

Dacă Leii vor întâmpina dificultăți, ar trebui să ceară ajutorul prietenilor. În plus, vă puteți da seama cine vă este cu adevărat alături.

Horoscop 13 mai 2023 Fecioară

Este necesar ca Fecioarele să spună ceea ce își doresc de la partenerul de viață. Aveți tendința să vă plasați pe locul doi, dar a venit momentul pentru a vă exprima clar gândurile și sentimentele, spun astrele.

Horoscop 13 mai 2023 Balanţă

Astăzi, Balanțele pot simți nevoia de curățenie la nivel emoțional. Fie vreți să scăpați de relații toxice, fie vreți să vă regăsiți echilibrul.

Horoscop 13 mai 2023 Scorpion

Datorită experiențelor din trecut, Scorpionii știu cum să-și aleagă prietenii. Și, e posibil să planificați o vacanță în străinătate împreună cu familia.

Horoscop 13 mai 2023 Săgetător

Săgetătorii sunt mai retrași azi. Dacă întâmpinați probleme în sectorul financiar, încercați să vă concentrați atenția pe soluții, să cereți sfaturi sau chiar ajutor celor dragi.

Horoscop 13 mai 2023 Capricorn

Prin calm și comunicare, Capricornii vor reușii să evite un conflict cu partenerul de viață. Încăpățânarea își va spune cuvântul. Dar, acest lucru nu e o noutate , așa că tot ce puteți face e sa fiți mai răbdători.

Horoscop 13 mai 2023 Vărsător

Pentru Vărsători, cariera se află pe primul loc. Aspect care nu este întotdeauna benefic. În special, pentru sănătate. Lăsați la o parte munca și axați-vă pe relaxare. Doar este weekend.

Horoscop 13 mai 2023 Peşti

Nativii Pești sunt autoritari. Dar, ascultându-i pe ceilalți, poate vă schimbați perspectiva asupra unor chestiuni importante în ceea ce privește sfera iubirii.

 

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide