TRENDING
  • 18:27 » Cinci zile de sărbătoare pentru dâmbovițeni! Încep Zilele Județului Dâmbovița! Ce activități și evenimente sunt programate, astăzi, 31 mai
  • 18:27 » Bărbat cercetat de polițiști după ce a comercializat vopsea contrafăcută, sub brandul unui producător din Târgoviște
  • 18:26 » Nereguli grave în mai multe depozite de fructe și legume din județul Dâmbovița! Inspectorii ANSVSA au dat amenzi drastice
  • 18:25 » Pericol public! Taximetrist din Dâmbovița, prins beat și fără centură de siguranță în trafic
  • 18:25 » Un copil de 12 ani a murit după ce a fost lovit de o betonieră, în localitatea Ștefan cel Mare din Vaslui
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Horoscop 14 mai 2023 Berbec

Berbecii atrag banii ca un magnet. Dar, ar trebui să fie atenți la ce vorbesc și cu cine. Cuvintele pe care le folosesc pot fi înțelese greșit azi.

Horoscop 14 mai 2023 Taur

Taurii trebuie să renunțe la excese, indiferent pe ce plan. Încercați să eliminați ceea ce vă face rău, atât fizic cât și emoţional.

Horoscop 14 mai 2023 Gemeni

Gemenii pot fi ușor influențați de către cei din jur. Nu ascultați tot ce vi se spune, iar dacă primiți oferte de promovare, luați în calcul fiecare detaliu.

Horoscop 14 mai 2023 Rac

Racii vor să se implice mai mult în acțiuni caritabile. Și, nu este exclus ca prietenii să se alăture proiectelor voastre.

Horoscop 14 mai 2023 Leu

Leii întâmpină mici probleme în relațiile cu cei din jur. Dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă cu ceilalți, încercați să mergeți pe drumul vostru.

Horoscop 14 mai 2023 Fecioară

Fecioarele vor primi vești excelente în legătură cu un job. Iar, în a doua parte a zilei vă veți distra după bunul plac, alături de cei dragi.

Horoscop 14 mai 2023 Balanţă

Nativii Balanță sunt răbdători. Totuși, nu vă speriați de noutăți, ci primiți orice schimbare, cu brațele deschise.

Horoscop 14 mai 2023 Scorpion

Scorpionii pot fi luați prin surprindere de cineva din trecutul lor, în multe cazuri fiind vorba chiar de un fost partener.

Horoscop 14 mai 2023 Săgetător

Casa iubirii staționează în zodia Săgetător. Pentru cei singuri, poate fi vorba de o iubire la prima vedere sau pot fi atrași de o persoană care iese din tiparele lor clasice.

Horoscop 14 mai 2023 Capricorn

Capricornii pot fi atrași în mod inexplicabil de anumite doctrine și vor să învețe ceva nou. În plus, puteți fi luați prin surprindere de o întâlnire cu cineva care vă atrage in mod deosebit.

Horoscop 14 mai 2023 Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de surprize și evenimente neașteptate ce vizează sectorul financiar. Se pare că planurile vor lua o întorsătură, așa că, fiți pregătiți.

Horoscop 14 mai 2023 Peşti

Pentru Pești este o perioadă bună să facă schimbări legate de rutina zilnică și de stilul de viață. Eliminați tot ce nu vă mai face bine, atât vicii, cât și relații.

 

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide