BREAKING NEWS
  • 18:02 » Care este Supermarket-ul tau preferat de Sarbatori?
  • 16:21 » APIA: Plăţi de 1,26 miliarde de euro pentru 745.155 de fermieri ce au depus Cerere unică de plată în 2021
  • 16:11 » Luptă în instanță pentru „Babele” şi „Sfinx”. Prefectura Prahova: Monumentele rămân în domeniul public al oraşului Buşteni
  • 15:54 » Cum se folosesc testele de salivă în școli. Demonstrația făcută de miniștrii Rafila și Cîmpeanu
  • 15:47 » OMS avertizează: „Probabilitatea ca Omicron să se răspândească la nivel mondial este ridicată”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Horoscop 22 aprilie 2021. Fecioarele au nevoie de o concentrare reală pe ceea ce contează pentru ele.

Berbec – 22 aprilie 2021: S-ar putea să devii prea zgomotos pentru gustul unor apropiați, iar aceștia să aleagă să te ignore, ceea ce te poate supăra în mod deosebit.
Taur – 22 aprilie 2021: E cam multă inflamare astăzi, în atmosferă, și de aceea ar fi bine să nu umbli cu focul, ca să nu fii tu cel care aprinde scânteia unor conflicte pe care nu le dorește nimeni.
Gemeni – 22 aprilie 2021: Este important să fii mai rezervat decât de obicei, chiar și față de cei cunoscuți, ca să nu te trezești că abordezi subiecte prea delicate sau să răscolești suferința cuiva.
Rac – 22 aprilie 2021: Ar fi bine să eviți, atât cât vei putea, ideea că cei din anturajul apropiat au sau nu dreptate, ca să nu fii pus în situația de a-ți pierde timpul cu medierea unor conflicte stupide sau cu frământări interioare inutile.
Leu – 22 aprilie 2021: Este o zi destul de complicată, în special din cauză că orice formă de comunicare este îngreunată de inflexibilitatea celor care participă la ea.
Fecioară – 22 aprilie 2021: Ai nevoie de o concentrare reală pe ceea ce contează, pentru tine și cei apropiați, ca să poți evita pierderea de timp prețios cu tot felul de solicitări care nu merită atenție.
Balanță – 22 aprilie 2021: Anumite tendințe ar trebui temperate, de exemplu excesul de autoritate asupra celor dragi, ca să nu distrugi un sentiment frumos sau să pui în pericol aceste relații, atât de importante.
Scorpion – 22 aprilie 2021: Ai senzația că relațiile cele mai importante nu pot fi controlate sau că altcineva are control asupra lor, nu tu. De fapt, nu e chiar așa, pentru că și tu ești parte, activă, în acele relații.
Săgetător – 22 aprilie 2021: Anumite situații de viață au o greutate aparte și ar fi bine să le tratezi cu atenție, să nu ignori mesajul tainic pe care vor să ți-l transmită.
Capricorn – 22 aprilie 2021: Ar fi de dorit să ajungi la o înțelegere cu cei dragi, să accepți câte ceva din ceea ce își doresc ei și să lași loc unor discuții sincere. Un blocaj de comunicare nu face bine nimănui.
Vărsător – 22 aprilie 2021: E mare agitație în familie și nu numai, dar ar fi bine să nu te lași prins în această furtună. Eventual, ai putea încerca să faci lumină în anumite probleme, ca să le oferi o mână de ajutor.
Pești – 22 aprilie 2021: S-ar putea să te simți presat de unii dintre apropiați, să te ocupi de problemele lor și să cedezi, ca de obicei. Dar știi că nu este un obicei sănătos să iei pe umerii tăi poverile altcuiva.
sursa: libertatea


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide