TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Berbec

În prima parte a zilei, nivelul tău de sensibilitate s-ar putea să fie mai mare decât de obicei, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că nu te vei mai simţi în apele tale, că vei fi morocănos(oasă) şi greu de satisfăcut. Pe de altă parte, s-ar putea ca, de dup-amiază încolo, lucrurile să o ia la vale. Mai exact, te simţi energizat(ă) la prânz graţie trecerii Lunii într-un semn de Foc, dar este posibil să vrei prea mult date fiind condiţiile actuale în care te afli, să fii greu de mulţumit şi de înţeles pentru cei care te încojoară astăzi.

 

 

Taur

Eşti comunicativ(ă) şi sociabil(ă) astăzi, te înţelegi bine cu cei din jur şi eşti entuziasmat(ă) în legătură cu lucrurile pe care vrei să le faci cu cei de lângă tine. Dup-amiază încă, îţi dai seama că există aspecte pe care nu le-ai luat în calcul, pe care nu le-ai discutat, că poate ceilalţi nu au înţeles exact la ce anume te aştepţi de la ei.

 

 

 Gemeni

În plan profesional, toate merg ca unse în prima parte a zilei, ba chiar ai norocul de a fi omul potrivit la locul potrivit, de a intra înc ontact cu o oportunitate de a-ţi rotunji veniturile printr-un proiect care îţi va oferi şi vizibilitatea de care ai nevoie. Pe de altă parte, s-ar putea ca lucrurile să nu meargă la fel de bine în sectorul relaţional, căci ai colegi de serviciu cu care ajungi să te cerţi dup-amiază, când, de fapt, ai fi avut nevoie într-o formă sau alta de ajutorul lor.

 

 

Rac

Eşti într-o stare de spirit bună astăzi şi se vede că eşti într-o dispoziţie de zile mari, dar s-ar putea ca toată această bucurie pe care o emani să dispară odată ce dai piept cu unele lucruri în plan profesional. Socoteala pe care ţi-ai făcut-o acasă în legătură cu unele proiecte de la serviciu s-ar putea să nu coincidă cu ceea ce găseşti la faţa locului.

 

 

 Leu

Astrele îşi activează azi latura sensibilă, dacă nu chiar melancolică, nostalgică după evenimente şi persoane care nu mai fac parte din peisajul actual sau care s-au schimbat destul de mult în ultima vreme. Dup-amiază, s-ar putea însă ca această atmosferă care te înconjoară să se transforme într-o oarecare îndoială vis-a-vis de cei dragi, de angajamentul lor faţă de relaţia voastră.

 

 

 Fecioară

Astrele îţi activează azi latura socială şi dorinţa de a interacţiona cu cei din jur, deci nu este de mirare dacă simţi nevoia să ieşi sau, cel puţin, să schimbi idei, impresii, experienţe cu cei din jurul tău. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa familiei, de unde scoate la iveală subiecte spinoase pentru tine şi partener, respectiv cei din familie.

 

 

Balanţă

Nu duci lipsă de randament astăzi şi pe lângă aceasta, apar şi oportunităţi de suplimentare a veniturilor, semn că vei primi o răsplată binemeritată pentru eforturile de care dai dovadă astăzi. Pe de altă parte, s-ar putea să apară probleme de comunicare cu colegii de muncă de dup-amiază încolo.

 

 

 Scorpion

Eşti într-o stare de spirit foarte bună astăzi şi se vede mai ales din faptul că emani bună dispoziţie prin toţi porii. Există însă riscul să te laşi prea mult dus(ă) de val în astfel de situaţii, să nu ştii când ar fi cel mai bine să te opreşti. Dup-amiază, s-ar putea ca din acest motiv să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus azi.

 

 

Săgetător

Astrele scot la iveală latura meditativă, un nivel ceva mai ridicat de sensibilitate decât afişezi decât de obicei. În principiu, acest lucru te face să înţelegi de ce anume simţi anumite lucruri şi ce încearcă să îţi transmită aceste reacţii despre evenimentele din viaţa ta. Pe de altă parte, însă, s-ar putea să îţi fie greu să comunici cu unele persoane din familie, căci s-ar putea să fie tentate să îţi spună lucruri care, în contextul actual, te vor deranja mai mult decât de obicei.

 

 

Capricorn

Se arată azi o zi foarte bună în care să ieşi cu prietenii, să discuţi despre planurile tale de viitor, să negociezi posibilităţi de colaborare şi alte proiecte. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă că informaţii le împărtăşeşti celor de lângă tine şi cui le spui, căci s-ar putea să fie mai bine să păstrezi unele detalii doar pentru tine.

 

 

 Vărsător

S-ar putea să apară astăzi unele oportunităţi financiare importante, fie la serviciu, fie în domeniul tău de activitate, dar după programul de la muncă. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de un alt sector cu totul, cu care cochetează în timpul liber şi care le aduce şanse suplimentare de câştig. Nu sunt, însă, favorizate astăzi investiţiile în proiecte, nici dacă sunt ale tale şi cu atât mai puţin dacă altcineva le coordonează.

 

 

 Peşti

Dispoziţia ta este una foarte bună astăzi şi te numeri printre nativii(ele) zodiilor ale căror planuri se vor materializa fără prea multe dificultăţi. Pe de altă parte, însă, s-ar putea ca starea ta de spirit să aibă de suferit din pricina şefilor. Sau poate că tinzi tu să fii neglijent(ă) din anumite puncte de vedere, ceea ce atrage o reacţie nu tocmai pozitivă din partea lor.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide