TRENDING
  • 18:27 » Cinci zile de sărbătoare pentru dâmbovițeni! Încep Zilele Județului Dâmbovița! Ce activități și evenimente sunt programate, astăzi, 31 mai
  • 18:27 » Bărbat cercetat de polițiști după ce a comercializat vopsea contrafăcută, sub brandul unui producător din Târgoviște
  • 18:26 » Nereguli grave în mai multe depozite de fructe și legume din județul Dâmbovița! Inspectorii ANSVSA au dat amenzi drastice
  • 18:25 » Pericol public! Taximetrist din Dâmbovița, prins beat și fără centură de siguranță în trafic
  • 18:25 » Un copil de 12 ani a murit după ce a fost lovit de o betonieră, în localitatea Ștefan cel Mare din Vaslui
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Horoscop 23 martie 2023 Berbec

Nativii Berbec au inițiativă, multă ambiție si reușesc să rezolve tot ce își propun. Puteți lua si hotărâri privind achiziția unei case noi.

Horoscop 23 martie 2023 Taur

Taurii se confruntă cu niște plăți. Poate ați uitat să achitați ceva, dar  partea bună este că astrele vă susțin pe zona amoroasă și a afacerilor.

Horoscop 23 martie 2023 Gemeni

Gemenii excelează în sfera socială. Chit că vorbim de întâlniri, colaborări sau ieșiri cu prietenii, veți obține admirația celor din jur. Mai mult de atât, puteți colabora cu cineva pentru a pune la punct un plan de proiect, spun astrele.

Horoscop 23 martie 2023 Rac

Nativii Rac au un plan secret pe care îl vor pune în practică la momentul oportun. Norocul e de partea voastră, deci aveți încredere în alegerile pe care le faceți!

Horoscop 23 martie 2023 Leu

Leii rezolvă anumite chestiuni pe care le-au ignorat, probabil, și-acum a venit momentul potrivit să le pună in ordine. Ar fi bine să nu vă pierdeți în detalii. Spuneți clar si răspicat ce-ați hotărât!

Horoscop 23 martie 2023 Fecioară

Fecioarele găsesc cea mai bună variantă pentru a ieși dintr-un impas, mai ales că au susținerea familiei. Veți avea mai mult de lucru, dar o să vă meargă foarte bine pe plan financiar.

Horoscop 23 martie 2023 Balanţă

Comunicarea cu cei din jur promite să fie mai bună decât până acum pentru Balanțe. Sunteți mai sociabile și vă doriți să vă faceți prieteni noi sau poate se ivește ocazia de a vă îndrăgosti.

Horoscop 23 martie 2023 Scorpion

Scorpionii sunt creativi și au tot felul de idei pentru afaceri noi. Aveți chef de viață și începeți activități și proiecte care vă aduc satisfacții pe toate planurile.

Horoscop 23 martie 2023 Săgetător

Săgetătorii nu fac compromisuri atunci când vine vorba de atingerea scopurilor personale. Veți atrage foarte ușor priviri asupra voastră și nu e nevoie să depuneți prea mult efort pentru a ieși în evidență.

Horoscop 23 martie 2023 Capricorn

Capricornii s-ar putea să se lase conduși de sentimente și să fie prea subiectivi. O persoană încearcă să vă demoralizeze. Ar fi bine să o evitați.

Horoscop 23 martie 2023 Vărsător

Vărsătorii își îndreaptă atenția către ieșirile cu prietenii sau către acțiunile unei persoane dragi din viața lor. Sfaturile și susținerea morală, vor conta foarte de mult pentru voi azi.

Horoscop 23 martie 2023 Peşti

Nativii Pești își folosesc asul din mâneca pentru a demonstra că pot să obțină tot ce își propun din punct de vedere profesional. În plus, e posibil să investiți mai mult pe zona de imagine.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide