TRENDING
  • 20:44 » Impact violent pe Valea Dâmboviței! O persoană a fost transportată la spital
  • 20:43 » Crește numărul șoferilor prinși drogați la volan în Dâmbovița! Doi tineri s-au ales cu dosare penale
  • 20:42 » Scene incredibile petrecute pe un bulevard din Târgoviște! Un prahovean a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a încercat să se ascundă în curtea unui localnic
  • 20:42 » Cât a ajuns să coste să repari o bară de la maşină în service-urile din România. După poliţele RCA, ar putea urma o nouă plafonare
  • 20:38 » Lovitură pentru românii care vor să plece în vacanţă. Cu cât se vor scumpi biletele de avion din vară
Daca ti-a placut, distribuie acum!

RAC

O să intraţi la cheltuială, c-aveţi de gând să vă luaţi fie o casă, fie o maşină, probabil în rate. O să vă puteţi împlini un vis şi să vă angajaţi undeva, să vă luaţi o casă, ori să plecaţi într-o vacanţă – de merit, aşa!

 

LEU

Se poate să-ncepeți o specializare, poate vreţi să lucraţi în alt domeniu şi să luaţi mai mulţi bani. Vă confruntaţi cu nişte probleme care vă dau serios de furcă, dar nu sunteţi genul care să renunţe cu una, cu două, pentru că vă plac provocările.

 

 

FECIOARĂ

O să aflaţi care e starea de spirit a fiinţei pe care o iubiţi şi cum vede relaţia pe mai departe. Poate v-aşezaţi la masa tratativelor să vă exprimaţi preferinţele, condiţiile de tot felul ca să ştiţi dacă semnaţi un contract sau nu.

 

 

BALANŢĂ

Se poate s-aduceţi unele îmbunătăţiri în locuinţă, s-o faceţi mai arătoasă, mai primitoare şi confortabilă. Vin ceva bani de la serviciu, sau pentru c-aţi muncit în paralel la ceva şi îi strângeţi pentru concediu, că nu vă stă gândul decât la aşa ceva.

 

 

 SCORPION

Vă invită cineva la odihnă, la distracţie pe undeva prin ţară şi o să vă faceţi timp să daţi o fugă în week-end. Poate vă interesaţi de un credit bancar, să vă construiţi o casă la mare, la munte, sau să închiriaţi pe perioada verii şi să staţi la aer curat.

 

 

SĂGETĂTOR

E un indiciu de drum – poate plecaţi cu treabă, dar se poate să aveţi şi câteva zile de concediu, de care veţi profita din plin. E cineva cu care vă armonizaţi în perioada asta şi la treabă şi la distracţie şi puteţi merge mai departe, în această combinaţie şi să aveţi succes.

 

 

CAPRICORN

Vi se promit bani şi chiar o să-i primiţi, chiar şi mai spre toamnă, dar se poate şi în scurt timp. Se pare c-o să vă tot implicaţi în tot felul de activităţi fie pentru că vă roagă unul, altul, fie pentru că va face plăcere să veniţi cu o idee, o aplicaţie practică.

 

VĂRSĂTOR

Vreo rămăşiţă de bani, o sumă împrumutată cuiva se-ntorc la voi aceşti bani şi o să fie un confort financiar. O să aflaţi noutăţi despre proiectele pe care v-aţi putea pune semnătura şi poate v-alegeţi şi echipa cu care veţi lucra ca să meargă totul ca uns.

 

 PEŞTI

Poate-o să fiţi răsplătiţi pentru nişte servicii aduse unor oameni care nu vor să vă rămână datori. Lucrurile bune încep să vină spre voi şi să deveniţi mai stăpâni pe situaţie c-aţi avut destule dubii în mai multe privinţe şi vă mai veniţi şi voi în fire.

 

 

BERBEC

Încă mai sunt nişte lucruri de pus la punct acasă şi o să vă coste, dar apelaţi la fondul de rezervă al familiei. Se pare că o să vă simţiţi atraşi de un hobby care-o să vă ocupe timpul liber şi poate-i veţi coopta şi pe copii, pe cei tineri din familie.

 

 

TAUR

O zi numai bună de revăzut nişte prieteni care v-au dus dorul şi voi lor. O să încasaţi nişte bani şi o să şi cheltuiţi pe mărunţişuri, poate copiii vă cer diverse lucruri şi nu le puteţi rezista.

 

 

GEMENI

Poate-abia acum or să vă mărească salariul, sau vă mai dau o primă şefii, că n-or fi avut bani. Iniţiativele vă reuşesc, vi se finanţează şi proiectele şi o să vă dezvoltaţi pe mai multe paliere c-aveţi inspiraţie, şi susţinere din partea unor oameni influenţi.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide