TRENDING
  • 21:28 » Ciolacu le-a spus șefilor OMV că nu discută legea offshore atât timp cât Austria se opune României în Schengen
  • 21:56 » Furie în rândul militarilor ucraineni din prima linie, după ce liderii armatei au anunțat din greșeală eliberarea unui sat lângă Bahmut
  • 21:49 » Proiect de lege: Închisoare de până la 25 de ani pentru producerea, vânzarea, transportul, deţinerea de droguri de mare risc
  • 21:44 » Bărbat reţinut după ce a furat 70.000 de lei dintr-un autoturism. A intrat în mașină după ce a copiat semnalul închiderii centralizate
  • 21:39 » Șoferul care a omorât o familie de spanioli în Sibiu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare și plata unor daune de 850.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

LEU

O s-aveţi parte de câştiguri zilele-astea şi o să vă echilibraţi din punct de vedere financiar, poate vă mai luaţi nişte colaborări în plus, după vacanţă. O să adunaţi în jurul vostru nişte oameni ca să vă apucaţi de treabă, c-aveţi un proiect particular.

 

FECIOARĂ

Aveţi o energie cu care-o să puteţi rezolva o sumedenie de treburi, şi să luaţi şi bani, şi poate-o să vă mai găsiţi şi alte contracte, fie şi pe termen scurt. O să vă-ngrijiti şi de voi, vă compuneţi un alt look şi vă interesaţi şi de sănătate, să nu se acutizeze vreo boală.

 

BALANŢĂ

E lume care vrea să petreceţi un timp de calitate împreună, să lucraţi la ceva, să vă duceţi pe la nişte evenimente şi să consolidaţi nişte relaţii. Un respiro v-ar salva, ca să nu picaţi luaţi de oboseală, să vă bucuraţi de concediul care o să vină, dar şi de munca pe care-o aveţi de făcut.

 

SCORPION

Vă sunt răscolite nişte orgolii şi o să faceţi un efort să vă redresaţi, că vreţi să daţi lovitura în afaceri şi dezechilibrul interior va pune beţe-n roate. Se poate să-ncepeți o campanie de promovare – chiar dacă oamenii sunt în concediu, ca şi voi, dealtfel, şi să atrageţi privirile asupra voastră.

 

SĂGETĂTOR

O să vă-ntâlniţi cu prietenii prin ţară, prin lume, pe undeva, şi o să puneţi la cale nişte evenimente, poate desfăşuraţi nişte activităţi, care vă elimină stresul. Poate fi o zi bănoasă pentru voi şi să daţi o raită prin târg să vă mai luaţi diverse lucruri pentru voi, ca să vă simţiţi bine.

 

CAPRICORN

Se pare c-o să fiţi convocaţi la o discuţie faţă-n față cu omul iubit care vrea să fiţi de acord cu o decizie – ca să plecaţi, sau să amânaţi o plecare. Se poate să adunaţi nişte bani în cont şi să-i ţineţi acolo, fie pentru concediu, fie ca să vă schimbaţi maşina, să luaţi lucruri noi prin casă.

 

VĂRSĂTOR

Pe voi or să vă curteze nişte oameni ca să vă implicaţi într-un proiect care să aducă o rază de speranţă în viaţa unora şi o să vă mobilizaţi serios. O ieşire la cafea ar aduce un plus de lumină în viaţa voastră sentimentală şi poate vă-ndreptaţi spre căsătorie.

 

PEŞTI

Poate pentru c-aveţi mult de lucru o să acceleraţi ritmul şi apoi ştiţi c-o s-aveţi nişte zile libere şi o să vă puteţi odihni că n-o s-o ţineţi tot într-o alergătură. Vi se perindă pe la urechi nişte oferte de colaborare, dar lăsaţi totul la decantat, ca să vedeţi care e pentru voi.

 

BERBEC

Se poate să faceţi o rezervare la mare, sau la munte, ca să petreceţi câteva zile în doi, ca s-aduceţi un plus de culoare în relaţia de dragoste. Poate v-aţi decis, în sfârşit, să vă faceţi o programare la medic, ca să vă convingeţi că sunteţi sănătoşi tun şi-o să aflaţi dacă-i aşa.

 

TAUR

Poate plecaţi pe undeva ca să daţi refresh stării emoţionale, să vină inspiraţia, că vă simţiţi secătuiți şi vreţi să vă-ncărcați bateriile. O să mai faceţi una, alta pe-acasă şi va fi un refresh de care-aveți atâta nevoie.

 

â GEMENI

Vă puteţi trezi cu nişte bani care să vă umple un gol, c-aţi tot cheltuit în ultima vreme şi o să vă deplasaţi cu lejeritate, că banii, sunt ca o benzină! Se pare c-o să reactualizaţi nişte acte ca să puteţi pleca în vacanţă, sau ca să va-nscrieți la nişte cursuri, pentru toamnă, poate.

 

RAC

Veşti bune, bani, poate alegeţi şi o colaborare care v-ar mai condimenta bugetul şi aşa lucrurile se mai aşează la voi, c-aţi obosit tot încercând să le puneţi cap la cap. O să puteţi da cărţile pe față într-o chestiune care ţine de relaţia voastră de cuplu şi o să mergeţi mai departe fără alte probleme.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide