TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Horoscop Berbec 

Poate să ți se pară că totul îți este permis, inclusiv să îți exprimi emoțiile negative în orice mod și să le arunci asupra altora. Poate că nu se va exprima nimeni, dar asta nu înseamnă că e un lucru bun.

 

 

Horoscop Taur 

Ai la dispoziție o zi care îți oferă ocazia de a opri anumite gânduri, temeri, îndoieli sau regrete. Este important să înțelegi cât de mult bine îți vei face singur prin această atitudine.

 

 

Horoscop Gemeni 

Ar fi bine să ții cont de propriile păreri, fără să le refuzi pe ale celorlalți și fără să faci din asta o problemă. Pur și simplu, sunt momente, ca și acesta, când diplomația e de preferat.

 

 

Horoscop Rac 

Sunt multe necunoscute, pe care nu le poți afla, dar nu ai de ce să faci din asta o povară pe care să o duci pe umeri prea mult timp. Este important să știi că vor mai fi astfel de momente.

 

 

Horoscop Leu 

Se conturează o dezamăgire, dar numai dacă vei ceda în fața tentației de a face presiuni asupra unor apropiați, pentru ca aceștia să fie de acord cu tine în proiectele comune.

 

 

Horoscop Fecioară 

Știi foarte bine să fii cumsecade și știi că această atitudine aduce roade bune, de fiecare dată. Și astăzi ar fi o alegere bună, chiar dacă nu ți se va părea ușor, cel puțin la început.

Horoscop Balanță

Este posibil ca dialogurile de astăzi să nu ducă la rezultatul pe care-l aștepți și să nu te poți apropia, măcar, de o soluție de mijloc cu cei cu care negociezi ceva. Dar va trece și asta.

 

 

Horoscop Scorpion 

S-ar putea să fi ajuns deja la concluzia că toate lucrurile bune din viața ta sunt făcute de tine și nu te poți baza pe nimeni altcineva. Această concluzie, partial falsă, poate fi o problemă astăzi.

 

 

Horoscop Săgetător 

Ești sincer preocupat de calitatea relației de cuplu sau de alte relații importante. Tocmai de aceea, ar fi bine să ai la tine rezervele, strategice, de diplomație și pe cele de bunăvoință.

 

 

Horoscop Capricorn

Munca trece în prim planul atenției din cauza unor discuții care nu se finalizează cu rezulatul dorit sau pentru că intervin alții, cu alte idei și par a fi mai convingători.

Horoscop Vărsător

Mesajele pe care le primești de la cei dragi ar putea fi dezamăgitoare sau, cel puțin, așa ți se vor părea la prima vedere. Dacă ieși din dispoziția pesimistă, vei vedea, însă, că nu e chiar așa.

 

 

Horoscop Pești

Discuțiile din familie nu vor duce la rezultatul pe care-l aștepți, chiar dacă vei face eforturi speciale. Poate că ar fi bine să nu faci aceste eforturi, ca să nu ajungi să faci presiuni, de fapt.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide