BREAKING NEWS
 • 15:13 » CURTEA DE ARGEȘ. SE REDESCHIDE PUB-UL MY CLUB! SUPER PARTY-URI IN ACEST WEEKEND!
 • 20:44 » ALIMENTEAZĂ ȘI STAȚIA DE CARBURANȚI RST TE PREMIAZĂ
 • 18:14 » Certificat Covid obligatoriu pentru profesori, în Israel. Dascălii nu vor mai putea preda și nici nu vor primi salariu
 • 18:09 » Certificatul Covid, obligatoriu în peste 350 de localități din România. 46 de orașe și municipii, în scenariul roșu
 • 18:05 » Comisia Europeană va lansa un plan pentru ca UE să facă față la creșterile mari de prețuri la energie
 • 18:00 » Președintele Consiliului Concurenței: Vom avea prețuri mari la electricitate cel puțin 4-5 ani, cât timp vom folosi cărbune
 • 17:54 » Cioloș, după primul tur al alegerilor din USR PLUS: Nu m-am așteptat la acest rezultat. Dacă voi câștiga, îmi depun mandatul în 2023

HOROSCOP TAUR

Poate faceţi un efort financiar să vă schimbaţi maşina, măcar cu una la mâna a doua, dacă nu cu una nou-nouţă. Se întrevăd nişte colaborări care v-ar putea rotunji veniturile şi să rămână şi pentru viitor, nu aşa, ceva temporar, se poate permanentiza vreuna.

 

HOROSCOP GEMENI

O să puteţi semna acte şi să vă bucuraţi de un progres pe mai multe planuri, că aveţi multe de oferit. Activitate intensă, de-aici încolo timp de vreo câteva luni, poate veţi lucra în paralel cu serviciul şi va fi solicitant, dar cu câştiguri de tot felul.

 

HOROSCOP RAC

Vin de undeva nişte bani şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile şi vor mai rămâne şi pentru o ieşire undeva, la aer curat. Sunt nişte oameni care vor să vă coopteze într-o activitate care v-ar aduce un plus de vizibilitate, poate prin latura ei filantropica – va fi, oricum, o schimbare de macaz.

HOROSCOP LEU

Or să vă ia prin surprindere ofertele de lucru, în particular, şi chiar o s-alegeţi ceva dar care să nu vă solicite din cale-afară. Voi o să primiţi ajutor din partea unor oameni care vă admiră şi vor să colaboraţi la un proiect anume şi dacă o s-aveţi timpul necesar o să vă înhămaţi la aşa ceva.

 

HOROSCOP  FECIOARĂ

O să tranșati o chestiune profesională ca să puteţi continua parteneriatul, că apăruseră nişte disensiuni în cadrul grupului. Poate veţi face nişte drumuri ca să puneţi lucrurile în ordine, c-aveţi multe de făcut şi la serviciu, şi acasă, poate-abia acum vă-ntoarceţi de pe unde-aţi fost plecaţi.

 

HOROSCOP BALANŢĂ

O să puteţi legaliza o situaţie şi să căpătaţi un alt statut financiar, sau social. Vă interesaţi de un credit bancar, de amânarea unei rate, de o inginerie financiară ca să vă fie mai uşor de rambursat nişte bani, că salariul pare insuficient.

 

HOROSCOP SCORPION

O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care vine cu sufletul spre voi şi o să vă evaluaţi şi voi sentimentele. Poate-aveți de făcut o selecţie printre ofertele de lucru şi să vă folosiţi şi intuiţia ca să ştiţi ce anume să alegeţi, pe care dintre ele.

 

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Se poate să vă facă cineva o vizită şi să vă pună la curent cu ultimele noutăţi care să vă dea idei de afaceri. O reuşită în planul comunicării, poate treceţi cu brio de un examen, un interviu şi o să vă plasaţi mai sus, pe un nivel superior, social.

 

HOROSCOP CAPRICORN

Poate-o să va-ngrijiți şi de sănătate, şi de a voastră şi de a celor din familie, ca să fiţi cu toţii buni, zdraveni. Voi puteţi rezilia un contract şi să-ncepeți altul, în funcţie de timp, şi de profilul contractului, pentru c-o fi unul mai aproape pe sufletul vostru.

 

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Poate faceţi nişte schimbări prin casă, luaţi aparatura care să vă uşureze munca în gospodărie şi poate şi mobilier. O să reluaţi o preocupare de timp liber şi să fie ceva creativ care să v-aducă şi bani – poate lucraţi ceva împreună cu cei mici.

 

HOROSCOP PEŞTI

E momentul să acordaţi un plus de atenţie relaţiei cu partenerul de cuplu să nu alunece pe o pantă nesigură relaţia voastră. Noutăţi – poate aflaţi despre un job avantajos, despre o vacanţă – cadou din partea fiinţei iubite, nişte lucruri or să vă ia prin surprindere.

 

HOROSCOP BERBEC

O să obţineţi semnături de la autorităţile care v-au ţinut sub observaţie şi abia acum vă pot da ok-ul. O să puteţi face rost de bani în plus şi o să vă drămuiţi în aşa fel timpul liber încât să v-ajungă şi pentru voi şi pentru familie, să nu le lipsiţi alor voştri.

Daca ti-a placut, distribuie acum!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide