BREAKING NEWS
  • 23:59 » Alte 9 cazuri de variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână
  • 23:56 » Medicii de familie îl critică pe Rafila și se plâng că nu vor mai putea primi bolnavi la timp din cauza rețetelor de pastile de iod
  • 23:53 » Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”
  • 23:50 » Ministerul Sănătății revine cu precizări despre pastilele cu iod: Se iau numai în caz de expunere după un incident nuclear
  • 23:46 » Un câine abandonat a fost salvat din pădure, la Brașov. Era legat cu sârmă de un copac și într-o stare avansată de deshidratare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

 RAC

E posibil să luați niște bani și să existe promisiuni și pe mai departe c-o să-i luați, și se poate să apară și alții.

 

 

LEU

Lumea se adună în jurul vostru, poate chiar sunteți liderul și o să-i direcționați spre un obiect de top.

 

 

FECIOARĂ

Poate vă-ngrijiti și de voi, mai lăsați munca nonstop din gospodărie și stați și voi pe șezlong la umbră, la soare, unde vă priește.

 

 

FECIOARĂ

Poate vă-ngrijiti și de voi, mai lăsați munca nonstop din gospodărie și stați și voi pe șezlong la umbră, la soare, unde vă priește.

 

 

BALANȚĂ

O să vă bucurați de o confirmare din partea unor șefi care vă dau acceptul pentru un proiect la care visați de multă vreme.

 

 

SCORPION

Poate e vreo bancă de la care puteți face un împrumut rambursabil în condițiile voastre, încât să vă rămână bani și de cheltuială.

 

 

SĂGETĂTOR

O să reglați situația financiară și vedeți ce faceți cu ratele, cu facturile, cum împărțiți banii, pe căprarii, să v-ajungă.

 

 

CAPRICORN

Poate vă interesați de organizarea unui eveniment o aniversare, o nuntă, o serbare, chiar restrânsă, a celor mici.

 

 

VĂRSĂTOR

Poate vă pregătiți să dați o fugă la malul mării, sau pe malul unui râu, lac, să vă adunați gândurile, c-ați fost tare stresați.

 

 

PEȘTI

O s-aveți o discuție-ntre patru ochi cu ființa iubită, ca să vedeți ce îmbunătățiri se pot aduce în relație, c-or fi ceva probleme.

 

 

BERBEC

Bună parte din zi o să vă preocupe confortul casei și în rest vă puteți permite și voi o ieșire la un suc, o cafea.

 

 

TAUR

O să vă descurcați frumos în colectivitate, dacă munciți într-un grup mai mare! Dar se poate să fie și un sport de echipă.

 

 

GEMENI

V-ați putea duce de azi la odihnă, undeva, la distracție, poate aveți rude, sau prieteni care vă invită la ei sau stați la hotel.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide