TRENDING
  • 17:40 » Profesorii anunţă un nou protest joi sau vineri în Capitală, cu 20.000 de persoane. Nistor: Totul depinde de Guvern.
  • 17:39 » Horoscop 8 iunie 2023. Zodia care mută munţii din loc când vrea ceva. Nu este dispusă să facă compromisuri.
  • 17:37 » Elev omorât în drum spre școală, spulberat de un camion plin cu lemne. Ce daune au stabilit judecătorii, la mai bine de 3 ani de la tragedie?
  • 17:35 » Miracol, după un gest extrem: O femeie s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, în Timişoara, dar a supravieţuit.
  • 17:34 » Vremea de mâine, 8 iunie. Va ploua în cea mai mare parte a ţării. Maximele se pot încadra între 21 şi 29 de grade.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

 RAC

E posibil să luați niște bani și să existe promisiuni și pe mai departe c-o să-i luați, și se poate să apară și alții.

 

 

LEU

Lumea se adună în jurul vostru, poate chiar sunteți liderul și o să-i direcționați spre un obiect de top.

 

 

FECIOARĂ

Poate vă-ngrijiti și de voi, mai lăsați munca nonstop din gospodărie și stați și voi pe șezlong la umbră, la soare, unde vă priește.

 

 

FECIOARĂ

Poate vă-ngrijiti și de voi, mai lăsați munca nonstop din gospodărie și stați și voi pe șezlong la umbră, la soare, unde vă priește.

 

 

BALANȚĂ

O să vă bucurați de o confirmare din partea unor șefi care vă dau acceptul pentru un proiect la care visați de multă vreme.

 

 

SCORPION

Poate e vreo bancă de la care puteți face un împrumut rambursabil în condițiile voastre, încât să vă rămână bani și de cheltuială.

 

 

SĂGETĂTOR

O să reglați situația financiară și vedeți ce faceți cu ratele, cu facturile, cum împărțiți banii, pe căprarii, să v-ajungă.

 

 

CAPRICORN

Poate vă interesați de organizarea unui eveniment o aniversare, o nuntă, o serbare, chiar restrânsă, a celor mici.

 

 

VĂRSĂTOR

Poate vă pregătiți să dați o fugă la malul mării, sau pe malul unui râu, lac, să vă adunați gândurile, c-ați fost tare stresați.

 

 

PEȘTI

O s-aveți o discuție-ntre patru ochi cu ființa iubită, ca să vedeți ce îmbunătățiri se pot aduce în relație, c-or fi ceva probleme.

 

 

BERBEC

Bună parte din zi o să vă preocupe confortul casei și în rest vă puteți permite și voi o ieșire la un suc, o cafea.

 

 

TAUR

O să vă descurcați frumos în colectivitate, dacă munciți într-un grup mai mare! Dar se poate să fie și un sport de echipă.

 

 

GEMENI

V-ați putea duce de azi la odihnă, undeva, la distracție, poate aveți rude, sau prieteni care vă invită la ei sau stați la hotel.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide