TRENDING

14:54 » Ce sancțiuni riscă Diana Șoșoacă după scandalul din Parlamentul European. În ce condiții îi poate fi suspendat sau retras mandatul

14:45 » Rusia consideră „prezența concentrată” a navelor NATO în Marea Neagră drept o ameninţare: Suntem atenţi la România şi Bulgaria

14:41 » Percheziții acasă la Bianca Drăgușanu, acuzată de evaziune fiscală din vânzarea de haine. Polițiștii au dus-o la audieri

14:37 » Canicula face victime în România. 3 oameni au murit, numărul apelurilor la 112 crește. Arafat: „Oamenii nu mai pot”

14:29 » Un polițist din Sibiu este acuzat că a inventat un accident rutier. Ar fi mințit în procesul verbal ca să-și ajute un prieten

Daca ti-a placut, distribuie acum!

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 28 aprilie 2021. Racul dă lovitura în carieră

Berbec

Reușești să aduni bani din mai multe surse. Nu lăsa să-ți scape cea din lista de obligații pentru sărbători că de asta muncești non-stop.

Taur

Profită la maxim de șansa de a te manifesta în plan social. Îți sunt apreciate toate calitățile și vei reuși să fii la mare înălțime.

Gemeni

Apar noi provocări în plan profesional și ai de ales o colaborare. Stai foarte bine la capitolul energie în această zi  săptămânii.

Rac

E momentul să faci o schimbare și să te reinventezi. Ai suficientă experiență și o să capeți curaj să faci ceva cu care să dai lovitura.

Leu

Abia acum ți se plătesc niște ore suplimentare. Ai suficienți bani pentru sărbători și poți negocia cu niște parteneri de afaceri.

Fecioară

Se poate să plecați undeva la rude, în alt oraș. Pregătești sărbătoarea Paștelui acolo și ai timp să pui la punct casa și masa festivă.

Balanță

E cazul să faci monetarul, să afli în ce barem te încadrezi pentru alimente și cadouri. Păstrează și pentru o plimbare în zilele de Paște.

Scorpion

Te bucuri de o mai mare trecere la șefi și proiectele tale pot fi lansate la apă. Sunt șanse mari să te bucuri și de colaborări și coechipieri externi.

Săgetător

O șansă mare de afirmare la locul de muncă. Te descurci de minune cu volumul mare de muncă pentru că îți place proiectul și te ajută și colectivul.

Capricorn

Te gândești serios la o schimbare de macaz, să muncești într-o altă combinație. Îți inspiră mai multă încredere o altă persoană.

Vărsător

Investești niște bani în casă sau poate chiar plănuiești să te muți în altă locuință. Ai mare nevoie de aer, spațiu și verdeață.

Pești

Faceți aprovizionarea ca să vă asigurați că nu vă lipsește nimic dacă chemați rudele sau copiii la voi în ziua de Paște sau în alte zile libere.

sursa : fanatik


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide