TRENDING
  • 21:28 » Ciolacu le-a spus șefilor OMV că nu discută legea offshore atât timp cât Austria se opune României în Schengen
  • 21:56 » Furie în rândul militarilor ucraineni din prima linie, după ce liderii armatei au anunțat din greșeală eliberarea unui sat lângă Bahmut
  • 21:49 » Proiect de lege: Închisoare de până la 25 de ani pentru producerea, vânzarea, transportul, deţinerea de droguri de mare risc
  • 21:44 » Bărbat reţinut după ce a furat 70.000 de lei dintr-un autoturism. A intrat în mașină după ce a copiat semnalul închiderii centralizate
  • 21:39 » Șoferul care a omorât o familie de spanioli în Sibiu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare și plata unor daune de 850.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

LEU

Vi se lansează o invitaţie la un party şi o să profitaţi de ocazie să vă faceţi relaţii noi, chiar şi relaţia sentimentală, dacă sunteţi singuri. Se poate să faceţi un drum până la mare, sau pe undeva prin ţară că e ziua cuiva de naştere, sau se căsătoreşte cineva drag şi o să vă prindă bine să mai shimbați atmosfera.

FECIOARĂ

O să luaţi nişte bani, poate pentru că vi-i returnează cineva, o fi o datorie mai veche şi-aveţi cu ce ieşi în oraş. E de lucru pe-acasă, poate o să dedicaţi câteva ore preocupărilor gospodarestisi o să ieşiţi mai pe seară la o terasă, la plimbare, să mai povestiţi cu prietenii.

 

 

BALANŢĂ

Voi aveţi nevoie de un respiro şi n-o să rămâneţi acasă, orice-ar fi, c-aţi avea nevoie de un strop de socializare. Poate va trebui să mai faceţi voi încă un pas către fiinţa pe care o iubiţi, că e o mică defazare care-ar putea dăuna relaţiei, dacă nu remediaţi lucrurile din timp.

SCORPION

Prietenii v-aşteaptă să-i însoţiţi într-o escapadă turistică, fie până la noapte, fie până mâine, ca să înţelegeţi ceva de plimbare, totuşi. Se poate să vă treziţi cu nişte musafiri şi asta chiar n-ar fi o problemă numai să nu trebuiască să plecaţi într-o vizită şi să nu puteţi contramanda plecarea.

 

 

SĂGETĂTOR

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care-şi doreşte o relaţie, şi dacă şi voi la fel, e posibil să iasă ceva frumos. Aveţi o agendă încărcată şi o să treceţi pe la câteva evenimente ca să vă conectaţi la spiritul comunităţii, să vă redefiniţi poziţia la nivel social.

 

CAPRICORN

O să scoateţi nişte bani din buzunar ca să revedeţi şi voi marea, să mai ajungeţi încă o dată la munte. Poate s-a organizat o ieşire cu grupul la aer curat, prin ţară, se poate şi pe la vecini, la mare, şi să vă bucuraţi de anturaj pe măsura voastră.

 

 

VĂRSĂTOR

Se poate să facă altcineva cinste în oraş, la terasă, la piscină, depinde unde o să vă duceţi şi e convenabil. E animaţie la voi, pentru că sunt câteva persoane care vor să ieşiţi împreună la un eveniment, poate aveţi chiar şi în familie un sărbătorit.

 

 

PEŞTI

Vi se oferă o invitaţie la piscină, sau să plecaţi într-o excursie, c-aveţi nişte prieteni care vor să şi petreacă timpul cu voi. Sunt nişte oameni pe care de multă vreme îi curtaţi, în reţelele de socializare că vreţi să-i cunoaşteţi, personal, nu numai din ce spun ceilalţi despre ei şi o să aveţi o surpriză plăcută.

 

 

BERBEC

O prezenţă neaşteptată şi o să vă schimbe mult – în bine – starea de spirit, că persoana respectivă v-aduce veşti bune. O să vă luaţi cu treabă pe acasă şi o să treacă repede timpul, dar o gură de aer tot ar fi bine să luaţi, ca să faceţi fatza, de luni, obligaţiilor de serviciu.

 

 

TAUR

O să primiţi răspuns la-ntrebările puse cu ceva timp în urmă şi o să aflaţi ce anume-şi doreşte partenerul de cuplu şi se va îmbunătăţi relaţia. Poate vă faceţi programul în funcţie de cei mici, pe care vreţi să-i duceţi la aqua park pe undeva prin oraşul vostru, sau la zoo, să facă schi nautic, să vâslească, sau să se caţăre pe munte.

 

 

GEMENI

Poate-i chemaţi pe nişte prieteni la o salată, un fresh, o cafea, ceva lejer să mai staţi de vorbă să vedeţi cine, ce-a mai făcut. Poate faceţi mişcare ca să vă refaceţi energia, tonusul muscular, emoţional şi o să vă puteţi vedea mai departe de treburile care nu prea vă erau pe plac.

 

 

RAC

Se poate să nimeriţi vreo competiţie estivală, la piscină, la mare, într-un parc de agrement şi să aveţi curaj să vă măsuraţi forţele şi-o să fie cu succes. O excursie cu familia, cu grupul de prieteni v-ar revigora, c-aţi acumulat oboseala şi n-o să daţi randament bun la treabă dacă nu vă delectaţi cu ceva.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide