BREAKING NEWS
  • 14:37 » Vasele rusești pline cu cantități record de petrol vor ajunge în India și China
  • 14:36 » Patru poliţişti, reţinuţi pentru tentativă de omor şi tortură. Suspectul bătut de „mascați” în duba poliției a ajuns direct în spital
  • 14:11 » Serghei Lavrov: Occidentul a declarat „război total” Rusiei
  • 14:10 » Alegeri în PNL: Dan Motreanu – prim-vicepreședinte, Lucian Bode – secretar general, Virgil Guran – vicepreședinte
  • 13:55 » Rafila: Fiecare stat membru UE va primi o cantitate de vaccin împotriva variolei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

HOROSCOP CAPRICORN:

O să jonglați cu niște bani ca să luați și cadouri, să face și aprovizionarea și să păstrați și de rezervă să vă puteți mișca atunci când se vor ridica restricțiile.

 

HOROSCOP VĂRSĂTOR:

Aveți multe pe cap, dar o să le rezolvați pe toate relativ ușor, că aveți o stare de spirit înaltă și lucrurile par să se rezolve și de la sine.

 

HOROSCOP PEȘTI:

Se pare că o să faceți câteva deplasări scurte ca să le asigurat copiilor, nepoților ce au nevoie și o să vă luați și vouă diverse pentru casă și ai voștri.

 

HOROSCOP BERBEC:

E posibil să primiți de undeva niște bani și să faceți și cheltuieli în stilul vostru, fără să vă impuneți un barem strict, că vreți să le faceți surprize celor dragi.

 

HOROSCOP TAUR:

E o sărbătoare în familie, poate e ziua voastră de naștere sau o serbați pe cea de mâine, de nume, că sunt Floriile mâine, și se poate să primiți de azi daruri.

 

HOROSCOP GEMENI:

Se întâmplă ceva care să vă scoată din starea de monotonie, poate o apatie, chiar și o invitație la o cafea măcar va ridica, serios, starea de spirit.

 

HOROSCOP RAC:

O să stați mai pe lângă casă, dacă nu chiar acasă, că aveți nevoie de odihnă, dar nu înainte de a pune casa la punct, că mai e puțin până la Paște.

 

HOROSCOP LEU:

E cineva care v-a lipsit și cu care vreți să strângeți relațiile, ca să fiți un cuplu, pentru că există o compatibilitate – rămâne de văzut cand că va puteți întâlni.

 

HOROSCOP FECIOARĂ:

Poate dați o fugă la niște rude mai apropiate să le duceți câteva lucruri, dacă n-or fi restricții de deplasare, iar dacă sunt le trimiteți altădată.

 

HOROSCOP BALANȚA:

O să intrați la cheltuială și dacă vreți să evitați cozile de la magazin, cumpărați de pe online ca să scutiți timp, energie și să vă apărați sanatatea.

 

HOROSCOP SCORPION:

Vă pregătiți de un moment emoționant, poate va avea loc o nuntă sau poate un botez și o să stabiliți condițiile, invitații și meniul – totul restrâns.

 

HOROSCOP SĂGETĂTOR:

V-au rămas multe treburi de făcut pe-acasă, că ați fost ocupați până peste cap și o să dați zor să terminați și curățenia și reamenajarea, că n-o să mai aveți cand să faceți.

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide