BREAKING NEWS
  • 21:06 » Incendiu de proporții la o hală din Timișoara (FOTO/VIDEO)
  • 20:50 » Un bărbat a refuzat să oprească la semnalul polițistului, l-a lovit cu mașina și a fugit
  • 20:48 » Și-a lăsat nevasta și copiii pentru o refugiată ucraineancă pe care a primit-o în casă
  • 20:44 » Variola maimuței. Ce este, cum se transmite și cât de gravă e boala? OMS: „Acesta nu este un eveniment obișnuit”
  • 20:39 » Media din clasele V-VIII ar putea să nu mai conteze la admiterea la liceu. Cîmpeanu: Notele și-au pierdut foarte mult din relevanță
Daca ti-a placut, distribuie acum!

HOROSCOP CAPRICORN:

E cineva care profită de ocazie, că e sărbătoare, să vă cucerească și o să vină cu un gust care să vă răscolească, frumos, sufletește.

 

HOROSCOP VĂRSĂTOR:

Poate faceți un drum la cineva care are nume de floare și-i duceți și voi flori, cadou, ca să vă exprimați dragostea, grija, atenția și generozitatea.

 

HOROSCOP PEȘTI:

O plimbare pe jos la soare, în parc, v-ar încărca bateriile și o să revină cheful și de treabă și de distracție, că tot vine Paștele.

 

HOROSCOP BERBEC:

Întrevedere ca sa schimbati o vorbă despre un proiect cu cineva care ține morțiș să lucrați împreună și să împărțiți câștigurile.

 

HOROSCOP TAUR:

E sărbătoare și nu mai trebuie și alt motiv ca să va simțiți bine și să vă bucurați de un mesaj, o urare și o ieșire la cafea, dacă o fi posibil.

HOROSCOP GEMENI:

Vă bate gândul s-o porniți la drum, dar poate faceți un pic de mișcare mai lângă casă sau stați prin curte, pe terasă pentru siguranța voastră

 

HOROSCOP RAC:

O să vă relaxați înainte de a începe o nouă etapă de viață, c-o să accesați acele resurse interioare, combustibilul, pentru altfel de viață – fericită de data asta.

 

HOROSCOP LEU:

Poate primiți cadouri, telefoane, mesaje de felicitare pentru onomastică sau e un succes personal de sărbătorit, ca să nu treacă neobservat un moment special.

 

HOROSCOP FECIOARĂ:

O să fie o cheltuială, dar nu constrâns de împrejurări, ci de drag, luați diverse lucruri pe care să le oferiți in dar fie astăzi, de zi de nume, fie de Paște.

 

HOROSCOP BALANȚĂ:

Se pare c-o să vă răsfețe cineva chiar dacă nu e ziua voastră, poate nu v-ați mai văzut de multă vreme și măcar în video să revedeți pe cineva care vine cu vești bune.

 

HOROSCOP SCORPION:

Poate vin frații, surorile pe la voi, se observă niște musafiri și dacă aveți mai mult spațiu o să fie perfect că ieșiți la aer, la soare, ca să vă destindeți.

 

HOROSCOP SĂGETĂTOR:

O să puneți umărul la niște pregătiri pentru o masă festivă, chiar dacă nu vine nimeni pe la voi, de atmosferă festivă e nevoie ca să vă ridice moralul.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide