BREAKING NEWS
  • 0:53 » Esti hartuita psihologic la job?
  • 0:09 » Patru escrocherii comune cu criptomonede și cum să le evitați
  • 23:53 » Președintele Bolsonaro respinge cerința de vaccinare pentru intrarea în Brazilia
  • 23:36 » SUA lovește Iranul cu noi sancțiuni pentru abuzuri „grave” ale drepturilor omului
  • 23:18 » Potrivit raportului, World Inequality Report 2022, averea medie a gospodăriilor din India este de 9.83.010 INR.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Capricorn

Un proiect mai vechi prinde contur și reușești să-ți umpli timpul liber cu activitatea respectivă. Poate fi o pasiune care să te delecteze.

 

Vărsător

Fii receptiv la sugestiile șefilor care îți dau ceva nou de făcut. Poate fi o nouă provocare pentru tine, dar și o șansă în carieră.

 

Pești

Ai ținut secret multe lucruri care te deranjau în relația sentimentală, iar acum devin prea evidente. E cazul să nu le mai ignori deloc.

 

Berbec

Te pregătești de niște schimbări  în locuință. E momentul să investești bani, poate chiar îți schimbi casa și atunci poate faci un credit.

 

Taur

Sunt șanse mari să te bucuri de niște avantaje uriașe la serviciu. Superiorii sunt dispuși abia acum să îți acorde niște bani în plus, pentru că meriți.

 

Gemeni

Lucrezi în paralel cu serviciul, găsești niște lucruri care să ți se potrivească. Muncești cu drag și totul este lejer, nicidecum o corvoadă.

 

Rac

E momentul să începi o viață nouă. Scoate la iveală toată gama de calități pe care le-ai ținut ascunse până în clipa de față.

Leu

Te contactează niște oameni care visează la un parteneriat cu tine. Ești căutat pentru forța de muncă, dar și pentru creativitate.

 

Fecioară

E posibil să vină cineva pe la voi în vizită și poate veni și cu daruri. Se pare că v-a lipsit destul de mult persoana respectivă.

 

Balanță

Ești în formă maximă și poți ieși la rampă cu ceva care să facă impresie bună. E momentul să te bucuri de câștiguri și aprecieri.

 

Scorpion

Bani și o posibilă negociere pentru un loc de muncă mai bine plătit. Dacă simți că trebuie să faci o schimbare de macaz, poți face pasul.

 

Săgetător

Ai niște idei de afaceri și sunt șanse mari să găsești niște oameni care să ți se alăture. Puteți pune totul în practică, să vă faceți cunoscute planurile.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide