TRENDING
  • 11:12 » „ȘPĂGARU”?
  • 18:28 » Celebrul vlogger MrBeast ajută 1.000 de oameni să își recapete vederea. Peste 41 de milioane de vizualizări într-o zi
  • 18:27 » Compatibilitate astrologică: zodiile cu care te înțelegi și cele de care e bine să fugi
  • 18:26 » Efectul neștiut al cafelei cu lapte
  • 18:25 » Combinații de alimente interzise. Cum trebuie să mâncăm corect pentru a avea o digestie sănătoasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

 LEU

Programul pare încărcat, sau cel puţin o să devină pentru că mulţi prieteni vor să vă vadă, o fi un eveniment festiv la care vă-ntâlniţi cu toţii poate fi aniversarea voastră

 

FECIOARĂ

Se reuneşte familia, c-aţi fost plecaţi care-ncotro şi nu v-aţi mai făcut planuri comune, şi staţi la un grătar, o cafea.

 

BALANŢĂ

Vi se lansează o invitaţie de ieşit în lum e şi e pe gustul vostru, cu oameni tineri, inspiraţi şi o să fie o atmosferă electrizantă – vreun concert?

 

SCORPION

O escapadă turistică la malul mării, sau pe malul unei ape la munte, v-ar scutura de tot stresul acumulat şi aţi prinde puteri, v-aţi revigora.

 

SĂGETĂTOR

Dorul de ducă e a doua voastră natură şi o puteţi porni într-o plimbare şi s-ajungeţi cine ştie cât de departe c-aveţi energie cât cuprinde.

 

 

 CAPRICORN

E un party la care vreţi s-ajungeţi şi poate vă duceţi şi cu un cadou că se căsătoresc nişte rude, sau prieteni, ori aniversează ceva.

 

VĂRSĂTOR

O să daţi ochii cu cineva pe care vă doreaţi de multă vreme să-l întâlniţi şi poate vă faceţi o rezervare pentru o noapte undeva să mai povestiţi de ale voastre

 

PEȘTI

Prietenii vă cheamă pe la petreceri şi dacă nu plecaţi din localitate o să vă duceţi în măsura timpului disponibil la una, două, în fugă, aşa.

 

BERBEC

O să vă organizaţi în aşa fel încât să terminaţi în timp record treburile de pe acasă, c-aveţi chef de plimbare şi de distracţie – şi chiar aveţi unde să vă duceţi.

 

TAUR

E animație la voi, c-aveţi evenimente de bifat, poate puneţi umărul la pregătiţi şi o să mai contribuiţi şi cu diverse alte lucruri, că din partea casei.

 

GEMENI

Poate le-ntoarceți vizita unor prieteni care-au stat pe la voi într-un week-end şi vă duceţi să mai vizitaţi şi împrejurimile, că e de profitat de timpul liber.

 

 RAC

O să fie un anturaj cu un vibe pozitiv care va vrea prin preajmă ca să faceţi mişcare, sau ca să fiţi în gască la un spectacol, un concert.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide