TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

BERBEC

Berbecii resimt din plin aceasă lunație și s-ar putea ca acum să ia o decizie radicală privind viața de cuplu sau un contract profesional. Au parte de momente de conștientizare importantă care îi stimulează să încheie un capitol care nu mai funcționează în viața lor.

TAUR

Evită graba, mai ales seară. Nu este o zi chiar grozavă, dar nici cea mai proastă din anul acesta! Problema cu care te confrunţi astăzi este foarte complexă, ori din cauza oboselii, nu te poţi concentra. Şi într-un caz şi în celălat nu aştepta să intri în criză de timp, cere ajutor.

GEMENI

Amana tot  ceea ce este important şi mai ales dacă e în legătură cu planurile tale de viitor. Dă curs şi rezolva-ti problemele urgente, minore. Astăzi dispoziţia ta sufletească este dintre cele mai bune. Aproape nimic nu te poate întrista.

RAC

Astazi trebuie să faci o alegere. Nu poţi să mulţumeşti mereu pe toată lumea, trebuie să faci o triere! Transformări în bine ale relaţiilor cu prietenii, sau familia. Atenţie mărită la sfârşitul zilei când răbdarea îţi este pusă la încercare.

LEU

Poate fi o zi mai agitată, care să aducă discuții în contradictoriu cu cei din jur, însă nativii vor avea curaj să-și ia deciziile în funcție de propriile lor sisteme de valori. Pot pune punct unor convingeri si tipare de gandire care nu ii ajuta in evolutia personala si profesionala.

 

FECIOARA

Toată ziua persoanele născute în semne de foc şi aer îţi sunt binevoitoare şi te pot ajută, în special Leii şi Săgetătorii, dar este bine să eviţi pe cei născuţi sub semne de apă şi pământ. Odihneşte-te mai mult şi oferă-ţi mediul şi anturajul care îţi face plăcere. O zi care se anunţă obişnuită, dacă nu te-ar nelinişti veştile rele din presă.

BALANTA

Conjunctura astrologică îţi este favorabilă, în special în ceea ce priveşte noile idei, noile proiecte, noile căi de urmat. Trebuie doar să îndrăzneşti, norocul ajută pe cei curajoşi. Sfera comunicării este, însă, afectată dar şi evenimentele şi emoţiile în sensul întârzierii şi a estompării lor, mai ales în sfera personală, a propriilor interese.

SCORPION

Sti mai filosof decât de obicei, astăzi îţi place să spui maxime şi proverbe. În relaţiile sentimentale poţi avea întietate numai dacă nu contrazici chiar de la început! Nu pierde timpul! Ai un program aglomerat, cu multe de făcut, dar astazi este bine sa vorbeşti mult fără să spui mare lucru şi să nu iei decizii importante.

SAGETATOR

Îţi faci iluzii, eşti un pic în afara realităţii. Poate unde e vorba de interesele tale personale. Fii atent şi analizeaza atitudinile celor din jurul tău, colegii, prietenii, familia. Perioada, totuşi, îți este favorabilă, în general. Ziua de astăzi face să-ți crească energia, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm.

CAPRICORN

Ai unele probleme personale, de familie şi simţi nevoia să vorbesti cu cineva. Îţi trebuie un sfat bun, o perspectivă obiectivă. Dar oricum, bănuielile tale nu se confirmă, în totalitate!  Nu fă confidenţe despre viaţa ta personală, despre proiectele tale de viitor, mai ales la serviciu sau la muncă, sau unde activezi.

VARSATOR

La serviciu e o perioadă puţin tensionată, mai ales de bârfe şi vorbe cu două înţelesuri. Nimic foarte important, în aparenţă. Nu te băga unde nu-ţi fierbe oala, zâmbeşte şi taci din gură! Totuşi, ai o informaţie pe care o aşteptai de mai mult timp şi care te avantajează. Seară plăcută, poate la un film nou, poate la sală, să te ţii în formă. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil.

PESTI

Dimineaţa ai o oarecare nesiguranţă, neaşteptată şi nedorită. Ai unele îndoieli. Trebuie să treci repede peste starea aceasta, vremurile sunt aspre şi viaţa nu aşteaptă, nu ia prizonieri! Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi ţi se propun programe de distracţie de seară.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide