BREAKING NEWS
  • 0:00 » Piața globală de fuziuni și achiziții a scăzut cu 20% în prima jumătate a anului 2022, după recordul atins anul trecut
  • 23:58 » One United Properties cumpără un nou teren în Floreasca și dezvoltă un nou proiect rezidențial cu blocuri de mică înălțime/ Compania negociază pentru peste 20 de dezvoltări
  • 23:56 » 20 de ONG-uri cer Avocatului Poporului să evalueze constituționalitatea OUG-ului privind Cloud-ul guvernamental
  • 23:53 » CNCAV se desființează. Andrei Baciu: A fost o reală onoare, o mândrie adevărată. 67 de oameni au lucrat continuu pentru a vă vaccina în siguranță
  • 23:51 » Adela Cojan: Am fost țara din Europa cu cele mai mari controverse legate de vaccinul anti-COVID
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Hoții din New York evadează într-un Rolls-Royce furat după ce au luat cheile de la casa din Staten Island, dar proprietarul îi depășește

Proprietarul Rolls-Royce a reușit să oprească vehiculul furat cu un comutator de oprire de la distanță

NYPD caută mai mulți suspecți implicați într-un șir de spargeri pe Staten Island, inclusiv furtul unui Rolls-Royce decapotabil în miezul nopții.

În timpul incidentului din 12 iunie, suspecții au aruncat o piatră prin fereastra unei case din cartierul Lighthouse din Staten Island și au furat cheile mașinii înainte de a fugi cu sedanul Rolls-Royce Dawn din 2017.

Proprietarul vehiculului, identificat doar ca John, a declarat pentru Staten Island Advance că a putut să întoarcă situația împotriva hoților folosind un comutator de oprire de la distanță pentru a opri cursa de lux, apoi a folosit un dispozitiv de urmărire încorporat pentru a localiza este în Newark, New Jersey.

„Am fost jos în câteva secunde în timp ce ei ieșeau din alee”, a spus John ziarului local. „Încercau să-l pornească din nou, dar nu au reușit pentru că l-am dezactivat”.

Un Rolls-Royce Dawn din 2017 folosit are un preț tipic de listare de aproximativ 282.000 de dolari, potrivit companiei de cercetare auto Kelley Blue Book.

Suspecții au fost responsabili pentru alte două tentative de spargere în apropiere mai devreme în acea seară, dar nu au reușit de ambele ori, potrivit poliției din New York.

În jurul orei 4:30 a.m., aceiași hoți ar fi încercat să pătrundă într-o altă casă de pe Staten Island și să scoată două mașini, dar au fugit de acasă după ce un rezident a început să țipe la ei.

Toți cei cinci suspecți au fost descriși de NYPD ca fiind bărbați cu un ten închis la culoare. Trei dintre ei purtau pantaloni de trening negri și hanorace cu glugă. Unul purta un hanorac roșu cu glugă cu cuvântul „Kappa” pe el, în timp ce altul purta un hanorac negru cu glugă, cu litere albe în față.

Furturile de mașini în Staten Island au crescut cu 116,3% în acest an, comparativ cu același interval de timp din 2021, potrivit datelor NYPD.

Sursa foxnews.com


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide