TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

HT-A9 este noul sistem Home Theater lansat de Sony.

Sunetul surround va căpăta o nouă dimensiune cu ajutorul celor de la Sony. Producătorul a lansat noul HT-A9, care beneficiază de soluția Sony 360 Spatial Sound Mapping. Sistemul asigură un câmp sonor optimizat, pentru o experiență imersivă, așa că haideți să vedem ce trăsături înglobează HT-A9.

Tehnologia unică Sony 360 Spatial Sound Mapping

Cu ajutorul acesteia, HT-A9 se asigură că sunetul se propagă uniform, iar funcția Sound Field Optimization măsoară în mod inteligent înălțimea relativă și poziția fiecărei boxe și sintetizează undele de sunet, astfel încât să creeze 12 boxe „fantomă”, adică percepția unui sistem de 12 difuzoare din doar 4 boxe, construind astfel sunet 360. De asemenea, utilizatorii pot experimenta sunet cinematic surround din confortul propriei case cu suport Dolby Atmos and DTS:X pe HT-A9.

Un layout inteligent

Nu este necesar ca utilizatorii să rearanjeze mobila pentru a poziționa boxele. HT-A9 folosește microfoane duale incorporate în fiecare difuzor, pentru a măsura în mod inteligent înălțimea realativă și poziția cu ajutorul funcției Sound Field Optimization. Acest lucru permite sistemului să genereze percepția că există 12 boxe „fantomă”, aflate în pozițiile ideale pentru a învălui camera în sunet spațial 360.

Pentru a activa Sound Field Optimzation, utilizatorii pot să intre în meniul Home, în secțiunea Easy Setup de pe ecranul televizorului – fie la instalare, fie chiar și la câteva luni de la achiziție. Cele 4 boxe se conectează wireless la cea principală, opțiune care elimină necesitatea cablurilor amplasate în sufragerie.

Boxele vin cu un design interesant

Designul lui HT-A9 este realizat pe baza unor tehnologii de calitate superioară, necesară pentru utilizarea optimă a funcției 360 Spatial Sound Mapping. Boxele dispun de unități X-Balanced care au o formă dreptunghiulară unică pentru a maximiza zona diafragmei, oferind astfel un bass mai bogat, menținând presiunea sunetului și claritatea vocală.

De asemenea, boxele dispun și de un woofer de tip Wide Directivity care are un efect de cavitate redus prin minimizarea adăncimii, datorită formei concave. Acesta funcționează alături de tweeter-ul de tip Soft Done de 19mm pentru a reproduce sunete clare și naturale la frecvențe înalte. Mai mult, cu aceste boxe orientate în plan vertical, sunetul proiectat către tavan este reflectat în așa fel încât să creeze o experiență cât mai imersivă. Boxele mai dispun și de margini atent finisate, pentru a reduce difracția sunetului.

HT-A9 sony

HT-A9 oferă și mai mult bass cu ajutorul subwoofer-elor opționale

Adăugarea unui subwoofer optional pentru gestionarea frecvențelor joase permite sistemului să reproducă sunetul cu mai mult impact și putere decât înainte. Pentru aceasta sunt disponibile două modele special concepute, pentru a oferi bass mai profund, claritate mai bună a vocii și fidelitate suplimentară. Modelul SA-SW5 dispune de bass bogat la 300W printr-un driver de 180mm cu radiator pasiv. SA-SW3 are o putere de 200W de la un subwoofer bass reflex compact cu un driver de 160mm.

Un ecosistem impresionant

Cu HT-A9, utilizatorii se pot bucura de muzică așa cum a fost ea concepută de artist, datorită funcției High-Resolution Audio, sau pot descoperi un nou mod de a asculta cu 360 Reality Audio. Cea din urmă este disponibilă prin Amazon Music HD, Deezer, nugs.net și TIDAL. Boxele dispun și de DSEE ExtremeTM, care folosește Edge-AI pentru îmbunătăți în timp real calitatea fișierelor comprimate.

Utilizatorii pot accesa servicii populare de muzică precum Spotify și pot asculta albumele preferate atât prin Chromecast, cât și prin Apple Airplay 2. De asemenea, utilizatorii se pot conecta cu ușurință la boxe prin intermediul dispozitivelor compatibile cu Bluetooth. Sau pot conecta boxele la internet cu Wi-Fi integrat pentru acces instant la servicii de muzică și astfel pot reda muzică de pe dispozitivele aflate în rețea.

HT-A9 sony

 

Calitate mai bună pentru gameplay fluid și imersiune completă în filme

Filmele și jocurile sunt mai realiste datorită noului sistem surround HT-A9. Toată calitatea imaginii originale este păstrată atunci când utilizatorii redau conținut cu ajutorul lui HT-A9, astfel încât aceștia se pot bucura de o imersiune cât mai mare. Gaming-ul este de asemenea mult mai palpitant și realist cu HT-A9. Boxele asigură divertisment în 8K HDR și 4K 120, iar HT-A9 este de asemenea compatibil cu Dolby Vision.

Armonie perfectă cu televizoare Sony

Împreună cu televizoarele BRAVIA compatibile, cu Acoustic Center Sync folosind cablul inclus în pachet, HT-A9 oferă imersiune supremă audio-video cu cea mai bună imagine și cel mai bun sunet. Cu Acoustic Center Sync, utilizatorii se pot bucura de și mai multă imersiune prin corelarea precisă a sunetului cu imaginea de pe ecran. Dialogul va fi redat exact din locul în care se află personajul pe ecran.

Totul se potrivește perfect atunci când este conectat la noua gamă de televizoare BRAVIA. Cu o interfață de utilizare integrată, setările sistemului home theatre apar în meniul BRAVIA Quick Setting.

  • Modelul HT-A9 va avea un preț recomandat de 8.870 de lei și va fi disponibil începând cu septembrie 2021.  
  • Subwoofer-ul opțional SA-SW5 va avea un preț recomandat de aproximativ 3.940 de lei și va fi disponibil începând cu septembrie  2021 
  • Subwoofer-ul opțional SW-SW3 va avea un preț recomandat de 2.464 de lei și va fi disponibil începând cu septembrie 2021. 

Sursa zonaIT


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide