BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ianis Hagi recunoaște tensiunile de la Rangers. “Nu suntem mândri de situația din acest sezon”

Campioana Scoției, Glasgow Rangers, este criticată de fani pentru evoluția din ultimele meciuri, iar Ianis Hagi a recunoscut că sunt anumite probleme care trebuie reglate.

ianis hagi rangers

Ianis Hagi: “Trebuie să ne concentrăm mai bine”

Rangers este liderul clasamentului, după 11 runde, cu un avans de două puncte față de rivala Celtic.

Echipa pregătită de către Steven Gerrard a primit foarte ușor gol în ultimele meciuri. În etapa trecută, Rangers a fost condusă cu 2-0 de Aberdeen, în minutul 16, dar a obținut un egal.

Duminică, 31 octombrie, de la ora 14:00, Rangers joacă în deplasare cu Motherwell. Ianis Hagi este anunțat titular.

“Cred că echipa este pregătită să abordeze mai multe strategii de joc, trebuie să obținem rezultate. Am făcut egal în ultimul meci, iar acum suntem concentrați pentru a obține cele trei puncte.

Sincer, nu suntem mândri de situația din acest sezon privind golurile încasate. Așteptăm și noi meciurile fără gol primit, cu care eram obișnuiți în sezonul trecut. Lucrăm pentru asta, dar avem provocări. Adversarii sunt complicați. Acum trebuie să ne ridicăm la nivelul lor, iar de acum înainte să păstrăm poarta intactă mai des. Cred că cel mai important lucru este să luăm fiecare meci în parte, să-l analizăm așa cum trebuie, să speculăm slăbiciunile adversarilor pentru a înscrie cât mai multe goluri.

Cred că discuțiile în vestiar vor apărea mereu, despre cum putem progresa ca echipă. Chiar și în sezonul trecut, unul incredibil, s-a întâmplat asta. E firesc, mereu e loc de mai bine. Nu sunt multe lucruri diferite față de anul trecut. A spus-o (Steven Gerrard) clar și răspicat! Trebuie să ne concentrăm mai bine, să fim pregătiți pentru orice. Evoluăm în trei competiții diferite, suntem dornici de performanțe pe toate planurile.

Criticile țin de domeniul trecutului, ne concentrăm doar asupra meciului de duminică, cu Motherwell. Au trecut doar două-trei luni din acest sezon, mai avem multe meciuri de disputat. Nu are rost să ne mai gândim ce s-a întâmplat în ultimul meci”, a spus Ianis Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

sursa:digi sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide