TRENDING
  • 12:10 » ȚUȚU-POPESCU, DUETUL CU MASCĂ
  • 22:17 » Un milionar american își donează 99% din avere: „Copiii nu înțeleg deloc banii”
  • 22:15 » Moartea inexplicabilă a doi frați. S-au stins în aceeași zi, la o oră distanță: „Inima lui nu a mai suportat”
  • 22:14 » Mihaela Bilic, despre câtă ciocolată avem voie să mâncăm într-o zi. Condiția care nu trebuie încălcată
  • 22:13 » Cele mai mari greșeli de igienă pe care mulți le facem fără să ne dăm seama
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ilie Dumitrescu are un nou favorit în Liga 1! Ce atacant propune granzilor FCSB și CFR. „Mi se pare excelent, nu cred că este scump!”

Daniel Florea a înscris un gol spectaculos în meciul Chindia Târgoviște – Academica Clinceni, scor 2-2, și a reușit să îi atragă atenția lui Ilie Dumitrescu.

Fostul mare atacant al României l-a urmărit cu atenție pe fotbalistul celor de la Chindia Târgoviște și a transmis că Daniel Florea ar putea să fie un transfer bun pentru granzii FCSB și CFR Cluj.

Ilie Dumitrescu are un nou favorit în Liga 1! Ce atacant propune granzilor FCSB și CFR. „Mi se pare excelent, nu cred că este scump!”

Totodată, Ilie Dumitrescu le transmite oficialilor celor două echipe din Liga 1 că nu crede că Chindia Târgoviște ar solicita o sumă foarte mare pentru jucătorul în vârstă de 33 de ani.

Daniel Florea, propus de Ilie Dumitrescu la FCSB și CFR Cluj

Daniel Florea, atacantul propus de Ilie Dumitrescu la FCSB și CFR Cluj, a mai jucat pe parcursul timpului la Callatis Mangalia, Delta Tulcea, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu și UTA Arad, iar în 2018 a ajuns la Chindia Targoviste.

„Băiatul ăsta ar putea juca la primele trei echipe din campionat, ar putea intra de pe bancă. Mi se pare un jucător excelent. Ai o soluție, poate să fie o soluție în plus. El s-a remarcat în sezonul trecut la Chindia, este genul de jucător care creează foarte mult. Un jucător spectaculos, care nu cred că este foarte scump”, a spus Ilie Dumitrescu, conform Digisport.

Daniel Florea, dezamăgit după Chindia – Academica Clinceni 2-2

La finalul meciului dintre Cgindia si Academica Clinceni incheiat 2-2 Daniel Florea s-a declarat dezamăgit de rezultatul înregistrat în etapa a 6-a din Liga 1.

„Ca să fac o glumă, am privit cum mi-a furat Cascini șunca din fasole. Ce mai putem să zicem? Asta e, o luăm ca atare, e o lecție din care să învățăm, iar pe viitor trebuie să arătăm mai multă experiență, pentru că suntem o echipă aflată la al treilea an în Liga 1 și, când ai 2-1 în minutul 90, nu trebuie să îți scape printre degete cele 3 puncte”, a spus Florea la finalul meciului.

sursa:pro sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide