TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Imagini ca niciodată în Mamaia. În plin sezon estival, plajele lărgite sunt goale, administratorii anunță că închid afacerile

mamaia-plaja

Imagini ca niciodată în Mamaia. În plin sezon estival, plajele lărgite sunt goale. FOTO: Captură Digi24

 

În plin sezon estival, plajele din Mamaia sunt goale. Din cauza problemelor generate de extinderea lor, turiștii au ales alte stațiuni de pe litoral. Unii administratori de plajă au anunțat că își vor închide afacerile.

Imaginile filmate pe mai multe porțiuni ale plajelor extinse din Mamaia arată că acestea sunt aproape goale. Foarte puțini turiști au ales această stațiune, după modificările aduse în acest an.

Turiștii și-au exprimat nemulțumirea încă de la începutul sezonului în legătură cu plaja lărgită de la Mamaia. Principala nemulțumire a fost legată de faptul că noile sectoare nu pot fi exploatate, așa că șezlongurile au fost așezate pe sectoarele vechi de plajă, adică la distanță de 150 – 200 de metri de apă. Turiștii au mai reclamat că nisipul este plin de scoici, dar și că apa devine brusc prea adâncă la câțiva metri de mal.

Mai mulți administratori de plajă de la Mamaia au riscat și au mutat șezlongurile mai aproape de apă, deși nu au voie să facă asta. Reprezentanții Apelor Române Dobrogea Litoral le-au transmis să le mute înapoi și pentru că administratorii nu s-au conformat, au fost amendați. 41 dintre ei au primit sancțiuni care însumează 600.000 de lei.

Totodată, autoritățile îi sfătuiesc pe turiști să nu plătească niciun leu celor care le cer bani pe șezlonguri de lângă apă și transmit că plajele noi sunt gratuite pentru toată lumea.

Puși în fața atâtor probleme, administratorii de plajă și-au exprimat dezamăgirea, iar unii au anunțat că își vor închide afacerea.

Sursa: Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

X
Facebook
Închide
Închide