TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Orașul Hostomel de la vest de Kiev era considerat a fi complet sub controlul forțelor rusești, după ce în weekend s-au dus lupte aprige pentru capturarea localității și a aeroportului Antonov de acolo. Noi informații publicate de ucraineni arată că un convoi de trupe rusești a căzut într-o ambuscadă, iar imaginile cu urmările confruntării sunt dramatice.

 

Soldati ucraineni, dupa o lupta cu militarii rusiFoto: Captura Twitter

Operațiunea de contraatac a ucrainenilor ar fi avut loc joi, iar pe lângă militarii ruși uciși în atac, și coloana de blindate apare complet distrusă. Nu este clar la acest moment dacă localitatea Hostomel se mai află sub controlul rușilor sau nu.

Unele informații neconfirmate vorbesc despre o unitate aeropurtată rusească ce ar fi fost angajată în luptele din Hostomel, alte informații neconfirmate spun că printre soldații uciși ar fi și cecenii trimiși să lupte alături de militarii ruși.

.

sursa: news20.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide