TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Scene desprinse, parcă, dintr-un ring de lupte, au fost filmate, recent, pe o stradă din Focșani, În plină zi, cinci fete s-au luat la bătaie.

S-au împărțit pumni și picioare, n-au lipsit nici păruielile, iar două dintre protagonistele episodului de o violență greu de crezut au ajuns să cadă din picioare. Chiar și așa, „lupta” a continuat.

Potrivit presei locale, fetele ar fi ajuns să se bată din cauza unui băiat, drept urmare ar fi vorba despre o dispută cu iz amoros, ce a ajuns să fie „tranșată”, după cum se poate vedea din imagini, dincolo de vorbe.

Imaginile au ajuns și la ochii polițiștilor

Imaginile cu „luptătoarele” adolescente, odată ajunse publice, au intrat și în atenția oamenilor legii. S-a aflat că polițiștii vrânceni s-au autosesizat și că fac cercetări pentru a se stabili ce anume s-a întâmplat în acest caz.

„În urma apariţiei în mass-media a unor imagini care surprind o agresiune între eleve ale unor unităţi de învâţământ din municipiul Focşani, faptă care s-ar fi săvârşit în cursul zilei de 9 februarie a.c., în jurul orei 13.30, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul I.P.J. Vrancea este abilitat să comunice următoarele: Până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea nu s-a înregistrat nicio sesizare cu privire la agresiunea în cauză”, a transmis, joi, IPJ Vrancea, potrivit news.ro.

Rămâne de văzut ce va stabili ancheta în acest caz și dacă se vor lua măsuri și, evident, care anume vor fi acestea.

.

sursa: national.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide