TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Fotograful amator Dmitri Kokh, care se ocupă de fotografiat animale în sălbăticie, a dat peste animale în septembrie 2021, când se afla într-o expediția în tundră.

Kokh a călătorit aproximativ 2.000 de kilometri pe coasta arctică a Rusiei pentru a surprinde imagini cu urșii care frecventează zona nord-estică a țării în numere foarte mari.

Fotograful, care și-a pregătit cu meticulozitate călătoria vreme de doi ani, a fost forțat de vremea rea să-și găsească adăpost pe insula abandonată Koliucin, acolo unde a și descoperit grupul de urși.

Douăzeci de urși, majoritatea masculi, au fost descoperit plimbându-se prin clădirea abandonată. Femelele stăteau mai mult în zona plajei, încercând să-și protejeze puii.

Kokh a reușit să obțină fotografii extrem de rare cu animalele plimbându-se în jurul stației abandonate cu ajutorul unei drone.

sursa: digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide