BREAKING NEWS
  • 21:06 » Incendiu de proporții la o hală din Timișoara (FOTO/VIDEO)
  • 20:50 » Un bărbat a refuzat să oprească la semnalul polițistului, l-a lovit cu mașina și a fugit
  • 20:48 » Și-a lăsat nevasta și copiii pentru o refugiată ucraineancă pe care a primit-o în casă
  • 20:44 » Variola maimuței. Ce este, cum se transmite și cât de gravă e boala? OMS: „Acesta nu este un eveniment obișnuit”
  • 20:39 » Media din clasele V-VIII ar putea să nu mai conteze la admiterea la liceu. Cîmpeanu: Notele și-au pierdut foarte mult din relevanță
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Când vine vorba de imunitate, lucrurile nu stau la fel de simplu, pentru că acest subiect este unul destul de controversat. Specialiștii încă încearcă să stabilească cu exactitate care sunt cele mai bune alimente pentru noi, deși au deja în vedere câteva produse minune care ne-ar putea ajuta în acest sens.

 

Nu uita nici de vitamine și suplimente!

Da, cu toții suntem de acord că putem să luăm toți nutrienții de care avem nevoie din alimente, dar puțin ajutor în plus nu a stricat nimănui.

Dacă dorim să ne concentrăm mai bine, avem nevoie de aminoacizi care să stimuleze producția de serotonină din corp. Amintim aici că aminoacizii pot fi procurați doar din alimentație, căci trupul nostru nu are capacitatea să îi producă de unul singur, ci doar să îi proceseze.

 

În această categorie intră fructele și legumele, precum și produsele bogate în grăsimi și proteine, cum ar fi alunele și semințele, lintea, fasolea și mazărea. Nici cereale nu ar trebui ignorate, însă doar cele integrale ar trebui luate în vedere: orez brun, fulgi de ovăz, secara, quinoa.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide