BREAKING NEWS
  • 16:21 » APIA: Plăţi de 1,26 miliarde de euro pentru 745.155 de fermieri ce au depus Cerere unică de plată în 2021
  • 16:11 » Luptă în instanță pentru „Babele” şi „Sfinx”. Prefectura Prahova: Monumentele rămân în domeniul public al oraşului Buşteni
  • 15:54 » Cum se folosesc testele de salivă în școli. Demonstrația făcută de miniștrii Rafila și Cîmpeanu
  • 15:47 » OMS avertizează: „Probabilitatea ca Omicron să se răspândească la nivel mondial este ridicată”
  • 15:44 » Un șofer beat oprit de poliție în Predeal a încercat să ofere 8.000 de lei agenților ca să-l lase să plece
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Când vine vorba de imunitate, lucrurile nu stau la fel de simplu, pentru că acest subiect este unul destul de controversat. Specialiștii încă încearcă să stabilească cu exactitate care sunt cele mai bune alimente pentru noi, deși au deja în vedere câteva produse minune care ne-ar putea ajuta în acest sens.

 

Nu uita nici de vitamine și suplimente!

Da, cu toții suntem de acord că putem să luăm toți nutrienții de care avem nevoie din alimente, dar puțin ajutor în plus nu a stricat nimănui.

Dacă dorim să ne concentrăm mai bine, avem nevoie de aminoacizi care să stimuleze producția de serotonină din corp. Amintim aici că aminoacizii pot fi procurați doar din alimentație, căci trupul nostru nu are capacitatea să îi producă de unul singur, ci doar să îi proceseze.

 

În această categorie intră fructele și legumele, precum și produsele bogate în grăsimi și proteine, cum ar fi alunele și semințele, lintea, fasolea și mazărea. Nici cereale nu ar trebui ignorate, însă doar cele integrale ar trebui luate în vedere: orez brun, fulgi de ovăz, secara, quinoa.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide