TRENDING
  • 22:08 » Visul american pentru românii din SUA: „Zile de muncă de 12-16 ore ca să ai un viitor mai bun”
  • 22:07 » Cod rutier 2023: Ce amendă riscă șoferii care nu au cauciucuri de iarnă
  • 22:06 » De ce trebuie să ții cont când cumperi o mașină nouă. Cum salvezi și timp, și bani
  • 22:05 » Cum să dezgheți parbrizul în mod corect. Ce trebuie să eviți pentru a nu avea probleme cu mașina
  • 22:03 » Misterioasa minge din interiorul Terrei s-a oprit, apoi a început să se rotească invers
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Inconștiență fără margini. De asta a dat dovadă o femeie de 47 de ani, care nu doar că s-a urcat băută la volan, dar a luat-o cu ea și pe fetița ei în vârstă de 12 ani. Atât mama, cât și copilul au ajuns la spital, în urma unui accident cumplit, pe un drum din Moldova.

Accidentul a avut loc sâmbătă seară, pe șoseaua Bălţi-Sărătenii Vechi, în apropierea localităţii Ratuş. Potrivit poliției, șoferița de 47 de ani era la volanul unui Volkswagen când, în timpul depășiri, a pierdut controlul direcției, izbindu-se cu mașina de un camion.

A urcat beată la volan și și-a băgat fiica în spital

În urma impactului, femeia și fiica sa de 12 ani au fost transportate la spital, iar verificările ulterioare au scos la iveală că șoferița avea o concentrație de alcool de 1,07 mg/l în aerul expirat.

“Aseară, în jurul orei 19:00, pe traseul Bălţi-Sărătenii Vechi în apropierea localităţii Ratuş, o șoferiță de 47 de ani conducând un automobilul de marcă Volkswagen a efectuat o depășire neasigurată. În consecință, s-a tamponat într-un autocamion care se deplasa spre Chișinău. 

În mașină, în calitate de pasager se afla fiica sa de 12 ani. Atât mama, cât și copilul au ajuns la spitalul raional pentru îngrijiri medicale. Fiind testată cu aparatul Drager s-a stabilit că femeia de la volan se afla în stare de ebrietate avansată – 1,07 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Vă reamintim că starea de ebrietate la volan, depășirile neasigurate și depășirea limitei de viteză sunt cauzele principale ale producerii accidentelor rutiere cu consecințe grave. Nu vă riscați viața”, au transmis polițiștii moldoveni pe pagina de Facebook.

Zeci de oameni revoltați au comentat inconștiența femeii care s-a urcat băută la volan, luând-o cu ea în mașină și pe fetița ei în vârstă de 12 ani.

“Retras permisul pe viață!” / “Oare alcoolul cela face ca să ajungă copilul tău în spital ??? Oare copilul tău dorește sa fie invalid, din motiv ca tu, mamă, ai vrut un pik de distracție și dispoziție consumând alcool??? Cum oare o sa trăiești tu, știind ce ai făcut cu copil tău?” / “Rușine……ce mamă și ce exemplu pentru fetița eii?Plus că riști cu viața ta și a copilului tău și a oamenilor nevinovați care conduc regulamentar. Să i fie retras permisul pentru tot restul vieții” / “Imi pare rau de copilul nevinovat ca mama nu are grija de ea. Sper in curind sa se insanatoseze si mama ai fiica”.

 

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide