TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

COMPANIE TURCEASCĂ ESTE CLASATĂ , PENTRU PRIMA DATĂ, PE LOCUL 32 ÎN TOPUL CELOR 100 CELE MAI MARI COMPANII DE VÂNZĂRI DIRECTE DIN LUME!

Despre Farmasi

Peste 70 de ani de experiență în industria cosmeticelor și a sănătății

Farmasi este producător internațional pentru produse de îngrijire personală și frumusețe, retailer și companie cu vânzari directe avand un portofoliu de produse pentru următoarele categorii: Frumusețe, Îngrijire Personală, Curățenia casei și Wellness, precum și diverse accesorii.

Călătoria noastră a început cu mult timp în urmă, ca producător farmaceutic în anul 1950, prin Fondatorul nostru Dr. Cevdet Tuna. După ce a absolvit Facultatea de Medicină de la Institutul Geothe, a pus bazele laboratorului Tan, unde a formulat sute de medicamente. Tan Medical Storage a fost fondat pentru a procura ingredientele esențiale pentru a sprijini 14.000 de farmacii.

Pentru comenzi dati click pe poza

Pachet special 

Sursa Simona Dobrican in colaborare cu Nicoleta Robi Bejan (cont Facebook)


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide