TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

În perioada 1-31 august, persoanele care își deschid inima pentru copiii din sistemul de protecție participă la cursuri de formare profesională, pentru a deveni asistenți maternali.

Se pregătesc cu entuziasm și responsabilitate, dar mai ales cu sufletul plin de iubire pentru a-i îngriji pe micuții care nu au norocul să crească în familia naturală. În perioada 1-31 august, persoanele care își deschid inima, dar și brațele familiei pentru copiii din sistemul de protecție, participă la cursuri de formare profesională, pentru a deveni asistenți maternali.

Procesul de formare se desfășoară la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, în cadrul proiectului TEAM-UP – progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor, prin care specialiștii instituției noastre identifică și recrutează persoane care vor să devină asistenți maternali.

Cursurile de formare se apropie de final, iar asistenții maternali sunt nerăbdători să îi cunoască pe micuții cărora le vor oferi grija și afecțiunea de care au nevoie.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița

 

       

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide