TRENDING
  • 18:28 » Celebrul vlogger MrBeast ajută 1.000 de oameni să își recapete vederea. Peste 41 de milioane de vizualizări într-o zi
  • 18:27 » Compatibilitate astrologică: zodiile cu care te înțelegi și cele de care e bine să fugi
  • 18:26 » Efectul neștiut al cafelei cu lapte
  • 18:25 » Combinații de alimente interzise. Cum trebuie să mâncăm corect pentru a avea o digestie sănătoasă
  • 18:23 » Salariile angajaţilor din transport şi distribuţie: Cât câştigă un curier, un dispecer auto sau un şofer
Daca ti-a placut, distribuie acum!

În perioada 1-31 august, persoanele care își deschid inima pentru copiii din sistemul de protecție participă la cursuri de formare profesională, pentru a deveni asistenți maternali.

Se pregătesc cu entuziasm și responsabilitate, dar mai ales cu sufletul plin de iubire pentru a-i îngriji pe micuții care nu au norocul să crească în familia naturală. În perioada 1-31 august, persoanele care își deschid inima, dar și brațele familiei pentru copiii din sistemul de protecție, participă la cursuri de formare profesională, pentru a deveni asistenți maternali.

Procesul de formare se desfășoară la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, în cadrul proiectului TEAM-UP – progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor, prin care specialiștii instituției noastre identifică și recrutează persoane care vor să devină asistenți maternali.

Cursurile de formare se apropie de final, iar asistenții maternali sunt nerăbdători să îi cunoască pe micuții cărora le vor oferi grija și afecțiunea de care au nevoie.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița

 

       

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide