TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Inaugurarea Căminului Cultural din Săcuieni

În afara evenimentelor desfășurate cu ocazia zilelor comunei, Gura Ocniței are încă un motiv de sărbătoare! Data de 18 iulie marchează, de asemenea, inaugurarea Căminului Cultural din Săcuieni, după un an de lucrări pentru modernizarea acestuia. Investiția în proiect a fost de aproape 3 milioane de lei. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a fost prezent la ceremonia de inaugurare și a sărbătorit alături de cetățeni.

Mesajul președintelui CJ Dâmbovița:

“De astăzi, timp de 3 zile, Gura Ocniței este în sărbătoare: au început zilele comunei!
Ca de fiecare dată, oamenii din comună pot asista la expoziții de pictură, lansări de carte, competiții sportive, concert de muzică populară.
Nici cei mai mici dintre locuitorii din Gura Ocniței nu au fost uitați. Până marți, primăria le-a pregătit multe surprize!
Le urez tuturor “La Mulți Ani”, multă sănătate și să fie la fel de harnici ca și până acum.
De asemenea, tot astăzi, a fost inaugurat și Căminul Cultural din satul Săcuieni. Investiția de aproape 3 milioane de lei, vine în sprijinul locuitorilor comunei și pune la dispoziția acestora un spațiu modern, în care pot fi susținute diverse evenimente artistice și culturale.
“La Mulți Ani” tuturor! “

Mesajul primarului din Gura Ocniței:

“Acum un an eram cu domnul Presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, Corneliu Stefan , intr-o vizita de lucru la Caminul Cultural din Sacuieni. Iata ca fix la un an distanta am reusit sa inauguram un Camin Cultural modern, la standarde europene cu dotari corespunzatoare , instrumente muzicale si spatiu destinat evenimentelor socio-culturale. Am continuat sa muncim si nimic nu ne-a oprit in a ne tine promisiunea fata de cetatenii satului Sacuieni!
Centrul cultural reprezinta un lucru care ne imbogateste spiritual, un camin care este aici sa incununeze acest sat. Acest minunat sat care a dat si da valori permanenete educatiei, culturii, stiintei.
Alaturi de noi au fost si artisti plastici, precum, Emil Rizea, Ina Stana Rebigan, Mihai Serbanescu, Ciulei Andreea, Ovidiu Dumitrescu, care si-au expus minunatele lucrari artistice in Caminul Cultural din Sacuieni, pe care le pot admira pana pe 15 august 2021.
Artisti platici care pun suflet in tot ce inseamna dragoste, pretuire si in acelasi timp propulsarea tinerilor in viata, care ii conduc in tainele picturii.
Multumesc colegerilor mei din cadrul Primariei Gura Ocnitei pentru efortul sustinut, pentru munca depusa, voluntarilor si tuturor celor implicati in realizarea acestui proiect de suflet!
In Comuna Gura Ocnitei, traditia merge mai departe! “


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide