BREAKING NEWS
  • 23:57 » Moldova va achita la timp avansul către Gazprom pentru gazele din ianuarie, asigură Guvernul
  • 23:53 » Proteze PRINTATE 3D. Un proiect PREMIAT al Universității Tehnice din Cluj, în sprijinul persoanelor cu nevoi SPECIALE
  • 23:45 » FOTO: Incendiu cu final TRAGIC într-o localitate din județul Mureș
  • 23:42 » Parlamentari ruşi îi cer lui Putin să recunoască independenţa regiunilor din estul Ucrainei
  • 23:40 » Comisia Europeană va reţine din fondurile alocate Poloniei, în contul amenzii pentru mina de la Turow
Daca ti-a placut, distribuie acum!

S-a aflat adevărul! Cine este de fapt Diana Șoșoacă!

Diana Sosoaca a fost prezenTĂ, în 2004, în spatele premierului Adrian Năstase în momentul în care guvernul PSD a vândut atunci Petrom către OMV, companie austriacă. Petrom controla atunci producția de petrol a României și jumătate din pro­ductia de gaze.

Fotografia cu Sosoaca în spatele lui Adrian Năstase a fost distribuită pe Facebook de Ana Birchall, fost ministru al Justiției.

Privatizarea Petrom rămâne fără rival că importantă pentru tradiția României în cedarea de active datorită dimensiunii strategice a companiei, această asigurând jumătate din producția de gaze locală și toată extracția de petrol. În timp ce alte state au optat pentru varianta listarilor, statul rămânând în majoritatea cazurilor cel mai important acționar, opțiunea României de a ceda controlul asupra unei companii de importantă Petrom rămâne o decizie unică la nivel european, scria Ziarul Financiar după 14 ani de la această tranzacție.

Sosoaca, autointitulată acum mare „patrioată” și luptătoare împotriva „trădătorilor” de țară a asistat zâmbitoare la momentul în care, în prezența lui Adrian Năstase, a fost vândută majoritatea acțiunilor Petrom către OMV. Grupul austriac OMV a preluat o participație de 51,01% din capitalul Petrom în urmă unei tranzacții de 1,5 miliarde de euro,relatează aktual24.ro.

Sosoaca si Emanoil Onoriu

FOTO : Facebook

Dreapta Liberală este partidul controlat de omul de afaceri și fost liberal Viorel Cataramă, iar Uniunea Națională Creștină a Romilor din România este controlată de Emanuel Onoriu, fiul cântăreței Gabi Luncă și a acordeonistului lăutar Ion Onoriu (primul președinte al Uniunii Democrate a Romilor din România, devenită Partida Romilor Pro-Europa). In anul 2019, Emanuel Onoriu facea  apel pe conturile de socializare pentru a face rost de semnăturile care să-i permită să devină candidat.

“Speram că acum ați înțeles toți de ce nu trebuie sa vă luați după falșii patrioți care sunt de fapt Hoți. Nu va mai aruncați cu capetele înainte să protestați împreună cu Naziștii aceștia mincinoși și vânduți!”, a declarat Anonim

Sursa Anonim


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide