TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

INCENDIU ÎNTR-O MAGAZIE DIN COMUNA ODOBEȘTI!

Echipaje de pompieri de la Detașamentul Titu au intervenit în comuna Odobești, sat Brâncoveanu pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o magazie și un atelier.

Sosiți rapid la locul intervenției pompierii și-au concentrat acțiunile pentru salvarea casei proprietarului și pe cea a vecinului, care se aflau foarte aproape de locul incendiului. În scurt timp s-a reușit localizarea focului. Efortul a fost îndelungat, peste 2 ore, pentru pompierii care au acționat pentru lichidarea și îndepărtarea efectelor negative produse de incendiu.

Au ars acoperisul magaziei, atelierul, baloți de paie, lemne de foc și mai multe bunuri depozitate. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Pompierii, cu sprijinul vecinilor, au folosit motopompe pentru alimentarea autospecialelor cu apă de la fântânile din apropiere. – informează ISU DÂMBOVIȚA


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide