TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O femeie de 66 de ani a decedat într-un incendiu care i-a cuprins casa, în comuna bihoreană Sălard, anunță Agerpres.

”În seara zilei de miercuri, 25 ianuarie, în jurul orei 19,35, un localnic din Sălard sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor cu privire la producerea unui incendiu la o casă învecinată, semnalând totodată posibilitatea ca proprietara, o persoană vârstnică, să fi fost surprinsă de flăcări în interior”, precizează ISU Bihor.

Pentru gestionarea evenimentului, la adresa indicată de apelant au fost mobilizate de urgenţă trei echipaje de pompieri militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Sălard, dintre care două de stingere şi unul paramedici, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi cu ambulanţa de tip B2 a subunităţii.

”Ajunşi în aproximativ trei minute la locul intervenţiei, pompierii militari au acţionat pentru stingerea incendiului, care se manifesta violent în două din cele trei încăperi ale casei, pentru căutarea victimei şi evacuarea a două butelii de gaz din camerele cuprinse de flăcări. Din nefericire, echipajele de pompieri au găsit în dormitorul casei corpul carbonizat al proprietarei”, precizează sursa citată.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că incendiul, soldat cu decesul femeii, în vârstă de 66 de ani, şi cu distrugerea bunurilor din cele două încăperi mistuite de flăcări, a fost, cel mai probabil, generat de jarul căzut din sobă.

sursa: g4media.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide