TRENDING
  • 20:16 » Un șofer a intrat într-o benzinărie din Arad în timp ce încerca să dea cu spatele
  • 20:15 » O persoană încarcerată după ce mașina în care se afla a fost lovită de un camion/ Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă
  • 20:14 » Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, despre cazul bebelușului mort în timpul Botezului: ”Rânduiala nu a fost modificată, s-a transmis preoților o recomandare privind atenția sporită în cazurile în care pruncii au afecțiuni pe care părinții le fac cunoscute”
  • 20:09 » Cod galben de inundații în 12 județe începând de vineri dimineață
  • 20:08 » 16 percheziții în județul Sibiu, la persoane suspectate că ar fi modificat indexurile contoarelor de gaze/ 29 de suspecți au ajuns la audieri, acuzați de un prejudiciu de 100.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Incendiu puternic lângă Capitală. A luat foc un depozit de mase plastice din Pantelimon

Un incendiu puternic a izbucnit duminică seară la un depozit din localitatea Pantelimon, județul Ilfov, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUBIF). Nu sunt victime.

UPDATE ora 23.10: ISUBIF transmite că incendiul este acum localizat și se lucrează la lichidarea lui. Incendiul s-a manifestat inițial pe o suprafață de 700 de metri pătrați, dar s-a propagat și în vecinătăți, la alte două hale aflate în apropiere.

Ulterior, suprafața afectată de flăcări a crescut la 2.000 de metri pătrați. ISUBIF precizează că nu sunt persoane rănite și că la fața locului acționează 10 autospeciale de stingere. În interiorul depozitului ard mase plastice. Pentru populația din zonă va fi emis un mesaj de avertizare prin aplicația RO–ALERT, a mai anunțat ISUBIF.

Sursa: libertatea


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide