TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Din nefericire, nerespectarea măsurilor a dus la o creștere masivă a numărului de cazuri. Și astăzi, România a raportat peste 17.000 de cazuri de îmbolnăvire și alte peste 400 de persoane care au pierdut lupta cu viața, din cauza virusului.

Aceste rapoarte, deloc mulțumitoare, au făcut ca România să ajungă rapid numărul 1 pe lista statelor cu cele mai multe decese provocate de coronavirus.

 

Tot valul patru a dus la o tragedie, iar autoritățile se așteaptă ca vârful valului să fie atins în viitor, cu bilanțuri istorice, având în vedere creșterile raportate la fiecare 24 de ore. De aceea, pentru a interveni cât se poate de rapid, autoritățile din România vor reveni la o serie de măsuri asemănătoare cu cele de anul trecut, pentru ca virusul să nu se mai extindă cu la fel de multă ușurință.

Așadar, șeful statului a transmis că cel târziu vineri se vor transmite măsurile oficiale, sub formă de document. Cu toate acestea, Klaus Iohannis a dat deja câteva exemple de măsuri.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide