TRENDING
 • 23:08 » Cum arată cea mai scumpă garsonieră de 16 mp din centrul Clujului. Are toaleta în dulap și costă cât o locuință de lux
 • 20:56 » Dâmbovița: A spart o sală de jocuri și a furat un seif în care se afla o sumă importantă de bani. Hoțul a fost prins și arestat
 • 20:56 » Bărbat înjunghiat de o vecină după un scandal
 • 20:55 » Bătaie într-o intersecție din București. Un șofer a scos bâta şi l-a lovit pe altul, după o şicanare în trafic
 • 20:53 » Pronunțare pe 5 aprilie în recursul în casație al lui Cristian Popescu Piedone din dosarul Colectiv. Zeci de susținători l-au aplaudat în sala de judecată pe fostul primar
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al Pfizer, dr. Michael Yeadon, a înaintat o plângere la Curtea Penală Internațională (CPI), în numele cetățenilor britanici, împotriva malthusianistului Boris Johnson (foto dreapta jos cu malthusianistul Bill Gates) și a autorităților britanice, a lui Bill și Melinda Gates, a directorilor executivi ai marilor companii farmaceutice, a președintelui executiv al Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab (foto sus), și a altor persoane, pentru crime împotriva umanității, potrivit LifeSiteNews.

Grupul britanic i-a acuzat, de asemenea, pe dr. Anthony Fauci; pe Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS); pe June Raine, director executiv al Agenției britanice de reglementare a medicamentelor și produselor medicale (MHRA); pe dr. Rajiv Shah, președintele Fundației Rockefeller; și pe dr. Peter Daszak, președintele EcoHealth Alliance, ca fiind „responsabili de numeroase încălcări ale Codului de la Nürnberg… crime de război și crime de agresiune” în Marea Britanie și în alte țări.

După mai multe încercări eșuate de a intenta o acțiune în instanță prin sistemul juridic englez, reclamanții au decis să apeleze, „de maximă urgență”, la CPI, „pentru a opri desfășurarea campaniilor de vaccinare COVID, introducerea pașapoartelor de vaccinare ilegale și toate celelalte tipuri de război ilegal… care se duc împotriva populației din Marea Britanie”.

În plângerea depusă de grup în data de 6 decembrie, aceștia prezintă dovezi că „vaccinurile” COVID-19 sunt, de fapt, terapii genice experimentale, create cu ajutorul unor cercetări privind mutațiile cu câștig de funcție de la coronavirusul liliacului, argumentând că aceste „vaccinuri” au provocat numeroase decese și vătămări și că guvernul britanic nu a deschis nici o anchetă în legătură cu aceste decese și vătămări raportate; că numărul de cazuri și decese COVID a fost umflat artificial; că măștile faciale sunt dăunătoare din cauza hipoxiei, hipercapniei și a altor factori; și că testele PCR sunt „complet nesigure” și „conțin oxid de etilenă, care este cancerigen”.
În plus, ei au afirmat că unele tratamente eficiente împotriva COVID-19, cum ar fi hidroxiclorochina și ivermectina, au fost suprimate, ceea ce a dus la un număr mai mare de decese cauzate de COVID-19 decât ar fi trebuit.
Aceștia susțin că măsurile de carantinare au fost adoptate în baza unor date umflate artificial cu privire la numărul de infectări și decese provocate de un virus modificat, precum și că „vaccinurile” experimentale au avut ca rezultat:
Numeroase vătămări și decese survenite la scurt timp după vaccinare, cu cel puțin 395.049 de reacții adverse raportate după administrarea „vaccinurilor” COVID numai în Marea Britanie; o creștere bruscă a numărului de apeluri la ChildLine în timpul lockdown-urilor, făcute de copii vulnerabili; distrugerea economiei și a întreprinderilor, prin lockdown-urile impuse; „privarea drastică de libertate fizică, prin încălcarea normelor fundamentale de drept internațional”, inclusiv interdicții de călătorie și de adunări, precum și carantină forțată și autoizolare; apartheid determinat de segregarea cauzată de pașapoartele de vaccinare; și „scăderea preconizată a fertilității” după „vaccinare”, printre alte efecte fizice și psihologice vătămătoare.
În plus, reclamanții susțin că „suprimarea tratamentelor alternative sigure și eficiente împotriva Covid-19 echivalează cu o crimă și impune o anchetă temeinică din partea instanței”. Aceștia au precizat că, pe lângă cenzurarea informațiilor despre aceste tratamente alternative și promovarea lor în mediul online, „unele reviste academice blochează publicarea studiilor care arată eficacitatea unor medicamente precum ivermectina și hidroxiclorochina”.
Autorii plângerii au dat și citate din declarațiile unor supraviețuitori ai Holocaustului, care au făcut „paralele clare între restricțiile Covid și începutul Holocaustului”. Într-o scrisoare deschisă, supraviețuitorii Holocaustului le-au cerut autorităților de reglementare medicală să „oprească imediat acest experiment medical nelegiuit asupra umanității”, despre care susțin că încalcă Codul de la Nürnberg.
Ei afirmă chiar că „un nou holocaust, de proporții mai mari, are loc sub ochii noștri”. O supraviețuitoare, Vera Sharav, declara într-un interviu citat în plângere:
„Lecția dură a Holocaustului este că, ori de câte ori medicii își unesc forțele cu guvernul și se abat de la angajamentul lor personal, profesional și clinic de a nu face rău oamenilor, medicina poate fi pervertită dintr-o profesie umanitară și vindecătoare într-un aparat criminal.”
„Ceea ce diferențiază Holocaustul de toate celelalte genociduri în masă este rolul central jucat de instituția medicală, de întreaga instituție medicală. Fiecare etapă a procesului criminal a fost sprijinită de comunitatea științifică și profesională medicală. Medicii, alături de societăți și instituții medicale de prestigiu, au dat o aparență de legitimitate infanticidului și uciderii în masă a civililor.”
Potrivit reclamanților, toate consecințele nefaste ale „vaccinurilor”, ale închiderilor și ale virusului îndeplinesc criteriile pentru genocid, crime împotriva umanității și crime de război împotriva populației Marii Britanii, deoarece membrii vinovați „ai guvernului britanic și liderii mondiali au avut în intenție și sunt conștienți de aceste presupuse crime”.
De fapt, ei susțin că urmările distructive ale „vaccinurilor”, ale închiderilor și ale virusului creat artificial sunt încercări deliberate de depopulare și de destabilizare a societății, ca parte a unui plan coordonat la nivel global de consolidare a bogăției și puterii în mâinile câtorva persoane.
Grupul de activiști consideră că aceste măsuri constituie, prin urmare, și o „crimă de agresiune”, sub forma încercării „de a exercita efectiv controlul sau de a dirija acțiunea politică sau militară a unui stat”. În acest caz, spun ei, scopul este de a „dezmembra toate statele naționale democratice, pas cu pas” și de a „distruge întreprinderile mici și mijlocii, mutând cotele de piață către marile corporații”, deținute de ultra-bogați, pentru a-i oferi acestui grup de „elită” un control politic și monetar mai mare.
Sursa informatialibera.ro

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...

16 COMMENTS

 1. Sa va impuste

 2. Sara Reply

  Ce pozitie de sluga are colonelul nostru pe post de premier. Ursula are pozitia profesorului iar ma-Ciuca al nostru de elev tembel.

 3. Liliana Lungu Reply

  Multe adevăruri dureroase în acest articol!

 4. Luminita Maris Reply

  Aceeași soarta sa aveți și sa fiți vaccinați pana la 100 de doze și cu masca pe figura pana la moarte

 5. sper sa fie adevarat.

 6. Vasilică Reply

  Sper sa se facă dreptate și cei acuzați sa plateasca pentru crimele comise.

 7. Peter Mifsud David Reply

  These people mentioned above should be trialed and once found guilty, which is obvious, should face the death penalty for their crimes against humanity and for killing and injuring millions of innocent people all around the world. Evil people must die.

 8. Ilie Ion Reply

  Dorința unora de a se face de râsul lumii e irezistibila și irepresibila. De ce oare nu au inclus în “plângere” pe Xi Jinping, Bartolomeu I, Joseph Robinette Biden, Papa Francisc…și chiar pe bunul Dumnezeu, a toate facatorul și a tot puternicul?! P. S. Observ cum comentariile sunt “selectionate”. Minunat!

  1. Oaia Neagra Reply

   Esti orb complet. Dar daca ti-e bine asa… cine sa-ti faca lumina ? Mai bine sa nu te deranjeze. Nu deschide ochii, sa nu te ranesti.

 9. Ion Roata Reply

  Dorința unora de a se face de râsul lumii e irezistibila și irepresibila. De ce oare nu au inclus în “plângere” pe Xi Jinping, Bartolomeu I, Joseph Robinette Biden, Papa Francisc…și chiar pe bunul Dumnezeu, a toate facatorul și a tot puternicul?! P. S. Observ cum comentariile sunt “selectionate”. Minunat!

  1. @Ion Roata , iata ca ti-ai postat comentariul si a doua oara, ca nu ti l-ai vazut afisat din start, acum, sub alt nume, nepricepind ca are un timp de moderare, acuzind imediat ca se “selecteaza” comentariile :))) Faptul ca tocmai iti raapund si la a reluarea primului, arata ca ti s-a ” selectat” comentariul, chiar daca te-ai repetat.
   Cam atit pricepi si din ce se intimpla in jur, se pare. Nasol. Numele de mai sus nu-ti spun nimic, nu suna nici un clopotel , pe nicaieri? Ai citit ceva despre unii? Ai sapat pe undeva, dincolo de retorica oficiala, ultra-fardata, vreodata?
   Daca nu, inseamna ca iti meriti locul.
   P.S. esti bun la puzzle?

 10. Bogdy Reply

  Fără actualizări , cu evenimente concerte , acest articol este o petardă mediatică . Așadar , aștept actualizări !

 11. n Reply

  pandemie nu a fost niciodata caci virusul dispare in doua ore la ivermectina pe care ei au interziso in mod criminal organizat.

 12. Arjoca Alina Reply

  Sper din tot sufletul să fie real acest articol.
  Ne vrem dreptul la viață înapoi.
  Până acum sănătoasă și nevaccinată dar in martie o să fiu suspendată de la muncă dacă nu mă vaccinez,și nu sunt singura.
  Tuturor multă sănătate și nu pierdeți speranța!

 13. Bogdan Reply

  Dumnezeu este mare iar cele 10 porunci trebuiesc aparate de noi oamenii care iubim viata si libertatea.❤️

 14. I simply desired to say thanks all over again. I am not sure the things that I might have made to happen in the absence of these ways revealed by you on that problem. It was before a troublesome setting for me personally, nevertheless finding out this professional style you resolved the issue made me to leap over delight. I am just happy for this help and as well , have high hopes you are aware of a powerful job you have been accomplishing teaching the mediocre ones through your web blog. More than likely you havent come across any of us.

LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide