BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Tratament

Onduleurile sunt forme mai relaxate de bucle, iar părul creț tinde să fie mai predispus la rupere și încrețire. Pentru a oferi părului ondulat îngrijirea suplimentară de care are nevoie, va trebui să adaugi un tratament de condiționare profundă în rutina ta de îngrijire a părului ondulat. Alege unul formulat cu concentrat reparator și proteine ​​pentru a întări părul deteriorat și a reduce vârfurile despicate și încurcăturile.

Usucă părul în mod natural

Uscarea părului în mod natural este o opțiune excelentă pentru părul ondulat și îți poate oferi un aspect superb, ca atunci când mergi la mare și îți uzi părul cu apă sărată. Pentru coafare, aplică o cantitate generoasă de spumă sau balsam pe care îl poți lăsa în păr și pune pe părul de la rădăcini până la capete. Strânge ușor părul pentru a lucra produsul și lasă firele să se usuce natural.

Dacă vrei volum și definiție pentru părul tău ondulat, folosește o spumă de păr, care îți va îmbunătăți textura și forma naturală a părului fără a lăsa în urmă reziduuri lipicioase sau rigide.

Pune spumă pe părul umed de la rădăcină până la vârf, folosind o cantitate de spumă de dimensiunea unui ou. Pentru un plus de vlum, ține capul cu capul în jos în timp ce vă pui spumă de la vârfuri și îl aduci spre rădăcină, astfel încât să se formeze onduleurile.

Evită cât poți să folosești căldura pe onduleurile tale naturale. Căldura excesivă va strica textura firului de păr, care își va pierde din definiție.

 

sursa: viva.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide