TRENDING
  • 22:33 » Cât rezistă canabisul în organism. Cazul unui tânăr depistat pozitiv la două săptămâni de la consum
  • 22:32 » La ce distanță poți avea fereastra de lumină față de proprietatea vecină. Interdicția impusă de lege
  • 22:32 » „Regele” Hagi împlinește 58 de ani. Cel mai iubit fotbalist, despre copilărie: „Jucam pe stradă, în picioarele goale”.
  • 22:32 » Test de cultură generală: „Mâna-ntinsă care nu spune o poveste nu primește pomană“
  • 22:31 » Povestea „generalului de fier“ al Ucrainei care de aproape un an ține piept armatei lui Vladimir Putin
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Instagram vrea să introducă funcția de postare de pe desktop.

Cred că am mai vorbit aici despre avantajele de a putea folosi Instagram in varianta desktop. Iar prin asta mă refer la toate funcționalitățile acestuia. Că mai poți să mai trimiți câte un mesaj prin intermediul aplicației de pe Microsoft Store este altceva, pentru că lumea își dorește să facă ceea ce este o chestie de bun simț pe Facebook: să încarce poze.

Se pare că gigantul social media a luat aminte de aceste rugăminți (in)directe, pentru că un consultant în social media a observat această funcționalitate, postând pe Twitter câteva screenshot-uri demonstrative. Facebook a confirmat în cadrul unui interviu Bloomberg faptul că se lucrează la opțiunea de a crea și posta pe Instagram direct dintr-un browser pe desktop.

Imaginile postate ne arată funcția de creare și de postare, îmbogățită cu diverse opțiuni pentru aspect ratio, pentru filtrele standard ale Instagram, precum și câteva setări de bază pentru editare. Funcția nu este disponibilă pentru toți utilizatorii momentan, dar este menționată în dreapta sus alături de un mesaj care îi notifică pe aceștia despre existența sa.

Era și timpul ca Instagram să iasă din Epoca de Piatră a variantei desktop. Serviciul este cunoscut pentru faptul că implementează opțiuni pe desktop cu viteza luminii stinse, preferând în schimb să se concentreze pe idei precum Instagram pentru copii, dar totul are un început, la fel cum posibilitatea de a trimite mesaje a fost adăugată abia de anul trecut. Cert este că vom putea, încet-încet, renunța la soluții third-party. În această viață, cu puțin noroc.

Sursa zonaIT


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide