TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Instanța a obligat un șofer să-și vândă mașina, un BMW 440i. Care este motivul?

Un tânăr de 23 de ani din Ludwigsburg, Germania, localitate de lângă Stuttgart, a fost obligat să plătească mai multe amenzi după ce a încercat să fugă de polițiști.

Pe lângă amenzi, șoferul s-a ales cu permisul auto suspendat pentru un an întreg și i s-a acordat trei luni pentru a-și vinde mașina. Este vorba de un BMW 440i, aceasta fiind mașina cu care a încercat să fugă polițiști.

S-a întâmplat în luna aprilie. Șoferul BMW-ului făcea derapaje controlate într-o piață publică iar când poliția a ajuns la fața locului, el a decis să fugă. Deși un ofițer a încercat să îl urmărească nu a putut ține pasul cu fugarul.

Vitezomanul a dat vina pe stresul pandemiei

Urmărirea a fost cu atât mai periculoasă cu cât a avut loc pe străzile orașului Ludwigsburg. Tânărul de 23 de ani a fost acuzat că în timpul cursei a trecut pe roșu prin câteva intersecții și chiar a circulat pe trotuar, acțiuni pe care l-a negat în instanță.

Totuși, el a recunoscut că a depășit viteza, spunând că a intrat în panică când au sosit polițiștii. El a dat vina pe stresul pandemiei.

Judecătoarea, Anne Bollacher, a decis totuși să ia permisul de conducere, lăsându-l fără posibilitatea de a conduce o perioadă un an. Ea a decis, de asemenea, că va avea la dispoziție trei luni pentru a-și vinde mașina și va fi obligat să dea 7.000 de euro din veniturile din vânzare către trezoreria statului. Dacă nu vinde mașina, aceasta va fi confiscată.

”O mașină rapidă nu este o jucărie, ci devine o armă”, a spus judecătoarea. ”Tânărul ar fi putut răni grav o mamă cu un cărucior sau un pieton, în timpul evadării”.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide