BREAKING NEWS
  • 1:35 » Desecretizarea informațiilor despre vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea dura până la 55 de ani
  • 1:17 » Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui injecţia
  • 0:49 » Franța și Italia au semnat un tratat bilateral de cooperare aprofundată
  • 0:36 » Românii care vin din ţări din sudul Africii, carantinaţi 14 zile
  • 0:12 » România a semnat Acordul de împrumut cu Comisia Europeană pentru prima tranşă de 15 miliarde de euro din PNRR
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Instanța a obligat un șofer să-și vândă mașina, un BMW 440i. Care este motivul?

Un tânăr de 23 de ani din Ludwigsburg, Germania, localitate de lângă Stuttgart, a fost obligat să plătească mai multe amenzi după ce a încercat să fugă de polițiști.

Pe lângă amenzi, șoferul s-a ales cu permisul auto suspendat pentru un an întreg și i s-a acordat trei luni pentru a-și vinde mașina. Este vorba de un BMW 440i, aceasta fiind mașina cu care a încercat să fugă polițiști.

S-a întâmplat în luna aprilie. Șoferul BMW-ului făcea derapaje controlate într-o piață publică iar când poliția a ajuns la fața locului, el a decis să fugă. Deși un ofițer a încercat să îl urmărească nu a putut ține pasul cu fugarul.

Vitezomanul a dat vina pe stresul pandemiei

Urmărirea a fost cu atât mai periculoasă cu cât a avut loc pe străzile orașului Ludwigsburg. Tânărul de 23 de ani a fost acuzat că în timpul cursei a trecut pe roșu prin câteva intersecții și chiar a circulat pe trotuar, acțiuni pe care l-a negat în instanță.

Totuși, el a recunoscut că a depășit viteza, spunând că a intrat în panică când au sosit polițiștii. El a dat vina pe stresul pandemiei.

Judecătoarea, Anne Bollacher, a decis totuși să ia permisul de conducere, lăsându-l fără posibilitatea de a conduce o perioadă un an. Ea a decis, de asemenea, că va avea la dispoziție trei luni pentru a-și vinde mașina și va fi obligat să dea 7.000 de euro din veniturile din vânzare către trezoreria statului. Dacă nu vinde mașina, aceasta va fi confiscată.

”O mașină rapidă nu este o jucărie, ci devine o armă”, a spus judecătoarea. ”Tânărul ar fi putut răni grav o mamă cu un cărucior sau un pieton, în timpul evadării”.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide