TRENDING
  • 16:52 » Când vor scădea cazurile de gripă în România. Anunţul ministrului Sănătăţii: “Scăderea aceasta este destul de rapidă”.
  • 16:50 » Un șofer de 21 de ani a băgat în pământ o adolescentă de 17 ani, după o depășire inconștientă pe drumul Cluj – Oradea.
  • 16:49 » Lisa Loring a murit la 64 de ani. Actrița a interpretat-o pe Wednesday în prima ecranizare a “Familiei Addams”.
  • 16:47 » Clipe de coșmar în Suceava: Un șofer s-a răsturnat cu camionul în albia unui pârâu și a rămas blocat în cabină. Pompierii au reușit să-l salveze la timp.
  • 16:43 » Șofer român beat și drogat, impact înfiorător cu o Alfa Romeo, în Italia. Tatăl unei fetițe de 6 ani a murit pe loc.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Intervenție în cazul unui accident rutier in comuna Iedera.

Din primele informatii 3 persoane sunt ranite. Intervine Detașamentul Moreni cu o autospecială de stingere cu apa și spumă și o ambulanță SMURD si SAJ DB cu un echipaj.

Update Iedera: La locul accidentului au fost identificate 3 victime, adulte, conștiente și neincarcerate. Acestea prezintă multiple traumatisme, au fost asistate medical de echipajele SMURD și SAJ și transportate la spital.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide