BREAKING NEWS
  • 23:52 » Bill Gates: Următoarea pandemie va fi mai mortală decât Covid
  • 23:42 » Tăcerea grăiește! Pandemia a luat sfarsit
  • 23:27 » Los Angeles : Marele jaf de tren din 2022
  • 22:30 » Motivul pentru care nu trebuie să încarci telefonul la capacitate maximă
  • 22:27 » SUA sancţionează actuali şi foşti oficiali din Ucraina care au acţionat în interesul serviciului de securitate (FSB) al Rusiei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Inundați puternice s-au format în județul Dâmbovița! Echipajele de pompieri lucrează la foc automat! 

În această după-amiază, ca urmare a averselor, cu caracter torențial, înregistrate în anumite zone din Județul Dâmbovița s-au acumulat cantități mari de apă ce au produs inundații.
Astfel, în orașul Pucioasa în cartierul Miculești, pompierii au acționat pe malul pârâului Bizdidel pentru sprijinirea a două persoane să traverseze apa pârâului, aceștia fiind plecați de mai mult timp de acasă și au fost surprinși de ploaia torențială. S-a intervenit cu cordițe de salvare și veste de salvare cu ajutorul cărora au fost preluate persoanele una câte una și traversate apa în siguranță. Ulterior, personele au fost evaluate medical și starea acestora era una bună.
Tot în Pucioasa, pe str. Carierei și în cartierul Pucioasa Sat, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei care a inundat străzile și gospodăriile locuitorilor din zonă. Și pompierii de la Garda Răcari au intervenit în satul Mavrodin, unde apa a pătruns în anexele unei gospodării.
       

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide