TRENDING
  • 17:40 » Profesorii anunţă un nou protest joi sau vineri în Capitală, cu 20.000 de persoane. Nistor: Totul depinde de Guvern.
  • 17:39 » Horoscop 8 iunie 2023. Zodia care mută munţii din loc când vrea ceva. Nu este dispusă să facă compromisuri.
  • 17:37 » Elev omorât în drum spre școală, spulberat de un camion plin cu lemne. Ce daune au stabilit judecătorii, la mai bine de 3 ani de la tragedie?
  • 17:35 » Miracol, după un gest extrem: O femeie s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, în Timişoara, dar a supravieţuit.
  • 17:34 » Vremea de mâine, 8 iunie. Va ploua în cea mai mare parte a ţării. Maximele se pot încadra între 21 şi 29 de grade.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Artista a luat tot ce era mai bun din această experiență, așa că la scurt timp s-a lansat în industria muzicală din România, iar publicul a fost impresionat de vocea și de energia sa. Melodiile „Dor de iarnă” și „Mă dezîndrăgostesc” au fost fredonate pentru mult timp de admiratorii săi, care au fost nerăbdători să o vadă din nou pe cântăreața la treabă.

 

Ioana Ignat s-a născut în Botoșani în data de 22 Iulie 1998 și de mică a iubit mai presus de orice muzica. Publicul din țara noastră a avut ocazia să o vadă pe scenă în cadrul competiției „Vocea României” din 2016, unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga. Nu doar că a reușit să impresioneze prin vocea sa, ci a ajuns chiar până în semifinale.

Vocea Ioanei și a lui Cornel se îmbină perfect, iar videoclipul urmărește un fir plin de emoție, care va ajunge negreșit la sufletele ascultătorilor.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide