TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ion Țiriac și-a dat demisia din funcția de președinte al Federației Române de Tenis! Mesaj pentru succesorul său: „Dacă nu face asta, nu e suficient!”

Ion Țiriac, fostul mare jucător de tenis al României, a susținut o conferință de presă în cadrul căreia și-a anunțat demisia din funcția de președinte al Federației Române de Tenis.

După mai bine de doi ani petrecuți în fruntea Federației Române de Tenis, Ion Țiriac a decis să se retragă din această funcție.

Ion Țiriac și-a dat demisia din funcția de președinte al Federației Române de Tenis! Mesaj pentru succesorul său: „Dacă nu face asta, nu e suficient!”

Fostul jucător de tenis a preluat șefia federației pe 19 iunie 2019, când a câștigat alegerile din primul tur, cu 32 de voturi din 46.

Ion Țiriac și-a dat demisia din funcția de președinte al Federației Române de Tenis

După ce și-a anunțat demisia, Ion Tiriac a explicat ce îi lipsește Federației Române de Tenis și ce va trebui să facă noul președinte. Fostul sportiv este de părere că este nevoie de o reorganizare totală.

„Îmi dau demisia astăzi, ei trebuie să se reorganizeze din toate punctele de vedere. Trebuie să aibă undeva un directoriu cu nişte angajaţi fix plătiţi şi, platiţi bine, ca să poată să facă ceva, ca să nu dispărem. Viitorul preşedinte trebuie să fie dedicat atâta tot, dacă nu e dedicat indiferent ce leafă are şi ce face, nu este suficient”, a spus Ion Țiriac, în cadrul unei conferințe de presă.Ion Tiriac a dat de inteles inca din urma cu trei saptamani că va renunța la funcția de președinte al Federației Române de Tenis.

„Pe mine mă întrebaţi de acum ca persoană fizică, pentru că oamenii îşi vor alege un nou preşedinte la Federația Română de Tenis. (n.r. întrebat cine l-ar putea înlocui) Domnul Iohannis e ocupat cu preşedinţia, domnul Cîţu e cu guvernul, alții nu mai știu”, a spus Ion Țiriac, în cadrul unui eveniment organizat la complexul sportiv care îi poartă numele.

sursa:pro sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide