BREAKING NEWS
  • 16:21 » APIA: Plăţi de 1,26 miliarde de euro pentru 745.155 de fermieri ce au depus Cerere unică de plată în 2021
  • 16:11 » Luptă în instanță pentru „Babele” şi „Sfinx”. Prefectura Prahova: Monumentele rămân în domeniul public al oraşului Buşteni
  • 15:54 » Cum se folosesc testele de salivă în școli. Demonstrația făcută de miniștrii Rafila și Cîmpeanu
  • 15:47 » OMS avertizează: „Probabilitatea ca Omicron să se răspândească la nivel mondial este ridicată”
  • 15:44 » Un șofer beat oprit de poliție în Predeal a încercat să ofere 8.000 de lei agenților ca să-l lase să plece
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Străjerii Târgoviște 1396 este prima echipă dâmbovițeană care și-a anunțat prezența pentru competiția blitz, ce are ca finalitate desemnarea campioanei la Liga a 4-a și a formației care va susține anul acesta barajul de promovare în eșalonul trei. „De-abia așteptam o asemenea veste, iar avantaj mai mare ca ăsta în pandemie, nu se putea. Noi ne-am pregătim pentru reluarea competiției și, dacă a apărut această oportunitate, suntem primii care anunțăm public că vom participa la această ediție de Liga a 4-a. Putea să se joace o singură săptămână, tot ne-am fi înscris. Pentru noi ar fi onorant să câștigăm competiția la nivel județean și să putem susține un baraj de promovare la Liga a 3-a. Vă garantez că dacă vom ajunge acolo și dacă vom obține promovarea, vom juca mai sus. Vă spun sincer, de-abia așteptăm această competiție, un pas înainte pentru fotbalul mic, care uneori e mai frumos decât fotbalul mare. Am stat prea mult fără fotbal și trebuia să începem activitatea. Eu sper să fie prezente cât mai multe echipe. Am fost miercuri seară la un meci în nocturnă la Crevedia și am văzut că fotbalul nu moare. A fost foarte frumos, m-a încântat ce am văzut acolo”, a transmis Ionel Pitaru, directorul sportiv al formației Străjerii Târgoviște 1396, în cadrul emisiunii Sport Show, la Columna TV.

Videoconferință cu reprezentanții echipelor de Liga a 4-a

La nivelul Ligii a 4-a Dâmbovița sunt în acest moment 21 de echipe. Dacă minimum patru formații vor accepta să joace, atunci există cadrul regulamentar pentru a porni o competiție blitz. Președintele AJF Dâmbovița, Ciprian Prisăcaru, i-a invitat pe reprezentanții echipelor de Liga 4-a la o videoconferință programată pentru sâmbătă, la ora 10.00, unde se va discuta despre eventualitatea disputării unei competiții pentru desemnarea campioanei județene și participarea acesteia la barajul de promovare în Liga a 3-a (vezi aici comunicatul postat pe site-ul asociației). AJF-urile au la dispoziție o lună pentru a-și desemna o campioană, care va merge la o primă etapă a barajului de promovare, contra câștigătoarei dintr-un alt județ, etapă ce se va desfășura într-o singură manșă, pe 12 mai. Barajul pentru menţinerea/promovarea în Liga 3, între echipele calificate din turul preliminar (etapa I) şi cele 21 de echipe care vor ocupa locurile retrogradabile (locurile 9-10 din fiecare serie plus cel mai slab loc 8 din cele zece serii) la finalul sezonului regular al competiţiei Liga a 3-a, va avea loc în două manșe, pe 16 și 23 mai 2021.

Sursa: SportImpact.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide