BREAKING NEWS
  • 21:06 » Incendiu de proporții la o hală din Timișoara (FOTO/VIDEO)
  • 20:50 » Un bărbat a refuzat să oprească la semnalul polițistului, l-a lovit cu mașina și a fugit
  • 20:48 » Și-a lăsat nevasta și copiii pentru o refugiată ucraineancă pe care a primit-o în casă
  • 20:44 » Variola maimuței. Ce este, cum se transmite și cât de gravă e boala? OMS: „Acesta nu este un eveniment obișnuit”
  • 20:39 » Media din clasele V-VIII ar putea să nu mai conteze la admiterea la liceu. Cîmpeanu: Notele și-au pierdut foarte mult din relevanță
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Sesiune pentru informarea elevilor din localitățile Cornățelu și Costeștii din Vale!

Pe parcursul acestei zile, 15 iunie, polițiștii de la prevenire, alături de polițiștii de la Biroul Siguranță Școlară, au fost prezenți în școlile din localitățile Cornățelu și Costeștii din Vale, unde au desfășurat activități pentru prevenirea delicvenței juvenile.

Astfel, elevii au adresat întrebări polițiștilor și au expus diferite situații, fiind solicitate și oferite informații cu privire la utilizarea internetului în condiții de siguranță, despre bullying și prevenirea faptelor de violență.

De asemenea, pentru creșterea gradului de siguranță în trafic și prevenirea producerii unor accidente de circulație, polițiștii le-au prezentat celor mici și principalele reguli pe care trebuie să le respecte atunci când se deplasează pe drumul public.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide