TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Spitalul de Psihiatrie din Gătaia Timiș a beneficiat de o nouă donație importantă de mobilier și paturi pentru secțiile din unitatea medicală.

Înaltpreasfințitul părinte, Ioan, mitropolitul Banatului, a fost prezent la sosirea mobilierului în curtea spitalului, coordonând întreaga activitate.

După ce în primăvara acestui an au fost aduse la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță din Jebel primele 3 tiruri cu paturi necesare, acum, a venit al patrulea transport, cu mobilier nou, care îl va înlocui pe cel ieșit din uz de mai mulți ani.

În următoarele zile vor sosi încă două transporturi, care vor întregi întreaga acțiune caritabilă.

Arhiepiscopia Timișoarei prin Fundația Filantropia Timișoara și cu ajutorul Fundației Diakoneo din Germania a pus la dispoziție mobilier medical pentru spitale.

Prin această acțiune, Arhiepiscopia Timișoarei, alături de toate organismele socio-misionare pe care le coordonează, sprijină efortul cadrelor medicale și al personalului auxiliar în actul medical pentru pacienții internați în Spitalul din Gătaia.

Spitalul de Psihiatrie Gătaia este o unitate publică sanitară de monospecialitate de tip pavilionar, care îşi desfăşoară activitatea pe raza unităţii administrativ-teritoriale a oraşului Gătaia, prin intermediul căreia se furnizează servicii medicale preventive, curative şi de recuperare de psihiatrie generală pentru pacientul psihiatric.

De asemenea, este asigurată și continuitatea îngrijirilor şi acoperirea diversităţii nevoilor de evaluare, tratament, reabilitare şi integrare a persoanelor cu tulburări psihice, pentru cetăţenii cu nevoi speciale din judeţul Timiş şi judeţele limitrofe, în egală măsură (Caras Severin, Arad, Hunedoara).

Principala preocupare a tuturor angajaților unității este satisfacerea cerințelor pacienților, a serviciilor medicale prestate ce vin în întâmpinarea nevoilor pacienților, menite a le îmbunătăți starea de sănătate.

Sursa ziuadevest.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide