TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Italienii anunță plecarea lui Ciprian Tătărușanu de la AC Milan! De ce nu mai vrea să continue pe San Siro

Ciprian Tătărușanu (33 de ani) a fost totular în poarta lui AC Milan nouă meciuri la rând, ca urmare a accidentării lui Mike Maignan (26 de ani).

ciprian tatarusanu

Portarul român a reușit câteva evoluții apreciate între buturile rossoneri, dar antrenorul Stefano Pioli a hotarat sa mizeze din nou pe francez, după ce procesul său de recuperare s-a încheiat.

Italienii anunță plecarea lui Ciprian Tătărușanu de la AC Milan! De ce nu mai vrea să continue pe San Siro

Cum șansele celui retras din naționala României să mai prindă o astfel de serie de meciuri ca titular sunt infime, Tătărușanu și-ar dori să plece de pe San Siro la finalul sezonului actual.

Este anunțul făcut vineri de cei de lanotiziemilan,care notează că românul și-ar dori să joace în mod continuu, așa cum a făcut-o când Maignan era accidentat. Deoarece nu poate face acest lucru la AC Milan, Tătărușanu ar urma să ceară un transfer în vară.

Contractul său cu gruparea italiană expiră în vara anului 2023, iar portarul și-ar dori să plece cu un an înainte de expirarea înțelegerii, pentru ca echipa sa să nu îl piardă gratis. Tătărușanu se apropie de finalul carierei și, potrivit sursei, și-ar dori să fie titular la o echipă încă o dată.

Tătărușanu aparține de AC Milan din vara anului trecut, când a fost transferat de la Lyon pentru suma de 1 milion de euro.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Ciprian Tătărușanu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Stefano Pioli, mulțumit de evoluțiile lui Ciprian Tătărușanu în acest sezon

Înainte de meciul cu Sassuolo din campionat, pierdut cu 1-3 la finalul lunii trecute, Stefano Pioli anunța că Mike Maignan va reveni ca titular, dar își exprima și mulțumirea cu privire la parcursul lui Tătărușanu.

“Mike se simte bine, s-a antrenat cu echipa încă de sâmbăta trecută, este gata și s-a recuperat rapid grație mentalității sale incredibile. Mâine, va juca el. Sunt fericit cu ce a făcut Tătărușanu, dar Mike se întoarce mâine “, a anunțat tehnicianul de 56 de ani, potrivit Football Italia.

sursa:digi sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide